LJUBAVNI HOROSKOP za 7.novembar:Blizance BOLI PROSLOST i zato NE MOGU BITI SRECNI u SADASNJOSTI!

SKORPIJA

Vi cete tokom danasnjeg dana imati priliku da shvatite da ste pogresili sto ste sumnjali u voljenu osobu i to je  nesto sto vam  bas i nece lako pasti ali radije cete prihvatiti svoju gresku  nego cinjenicu da ste bili u pravu i da voljenoj osobi nije stalo.

 

STRELAC

Ako nastavite toliko da radite i toliko da se posvecujete poslu imajte  na umu da su male sanse da cete pronaci ljubav i  da ce se na polju emocija bilo sta desiti.Krajnje je vreme da se uozbiljite i da pocnete da  se bavite i emocijama.

 

JARAC

Burno vece vam sledi ako ste u vezi, ali ne u negativnom smislu vec  vece puno neznosti,uzajmne ljubavi i sa mnogo strasti.Iako ste vi i vasa druga polovina  potpune suprotnosti nema sumnje da   je  emocija medju vama jaca od svih vasih razlika.

 

VODOLIJA

Potrebno vam je vise razumevanja i mnogo vise ljubavi od strane osobe sa kojom ste.Kao da kraj nje nemate onu sigurnost koja vam je potrebna.Vi osecate  ljubav prema njoj,ali  izgleda je ta ljubav samo prijateljska iako vi poricete.

 

RIBA

Ako vas neko danas pozove na sastanak   onda  prihvatite taj poziv.Budite sigurni da je upravo to ono sto vam je potrebno  i da cete se  malo zabaviti i lepo provesti cak i ako vam se ta osoba nimalo ne svidja.

Komentariši