Ovim znacima ce se PRUZITI PRILIKE koje NE BI SMELI PROPUSTITI!

Ovim znacima ce se PRUZITI PRILIKE koje NE BI SMELI PROPUSTITI!

Septembar 29, 2019 0 By ADMIN 2
Podijeli na Facebook

Period do polovine meseca novembra ce nekim znacima doneti jako vazne i lepe prilike. Naime, pripadnicima znaka Raka i Jarca ce se pruziti prilike koje ne bi trebali, a ni smeli propustiti…

 

RAK

Dragi rakovi, uskoro bi se vas zivot mogao promeniti. Vama ce period do polovine meseca novembra doneti jednu veoma lepu priliku, ali vama nece biti lako da tu priliku iskoristite. Naime, vi nikada preterano mnogo razloga za srecu na planu ljubavi niste imali, a vi cete uskoro upoznati jednu zanimljivu osobu. Vi cete upoznati osobu koja ce na vas ostaviti jako lep utisak, a vama ce biti jasno da se i vi toj osobi dopadate.

Ta osoba ce se poceti boriti za vasu ljubav i za vase poverenje, ali vama nece biti ni malo lako da toj osobi ukazete priliku. Naime, mnoge vase drage osobe ce vam govoriti da ta osoba uopste nije za vas i da ne trebate da zapocinjete vezu sa njom. Vama ce to zapravo govoriti osobe u koje imate izuzetno veliko poverenje i zbog toga cete biti u velikoj dilemi.

Vama ce ”srce govoriti” da toj osobi ukazete priliku. Ali ce vas vase drage osobe savetovati da to ni u kojem slucaju ne cinite. Vase drage osobe nece imati ni malo lepo misljenje o toj osobi i zbog toga vi necete znati sta da preduzmete.

Ipak, vi ne trebate slusati nikoga nego trebate slusati svoje srce. I vi ako pruzite priliku toj osobi, onda sa tom odlukom zaista necete pogresiti. Vama ce se uskoro pruziti prilika za ljubavni pocetak, ali ce od vase odluke zavisiti sve.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2