Ovim znacima ce oktobar doneti kako SRECU, tako i razloge za TUGU!

Ovim znacima ce oktobar doneti kako SRECU, tako i razloge za TUGU!

28 Septembra, 2019 0 By ADMIN 2

Nekim znacima ce mesec oktobar biti izuzetno zanimljiv i turbulentan. Naime, zvezde otkrivaju pripadnicima znaka Device i Vage da ce im oktobar doneti kako razloge za srecu, tako i za tugu…

 

DEVICA

Drage device, mozda vam mesec oktobar nece biti najlepsi mesec od pocetka godine, ali sigurno da ce vam biti najzanimljivi. Naime, vas tokom oktobra ocekuje mnogo znacajnih desavanja i vama nece biti ni malo dosadno. Vas u prvoj polovini meseca ocekuju pre svega razlozi za tugu, kao i neki veliki problemi. Vi cete razloga za tugu imati zbog postupaka vaseg partnera, a problemi vas ocekuju i to veliki na poslu.

Medjutim, vama ce druga polovina meseca oktobra doneti pre svega mnogo srece. Vi cete uspeti da resite sve probleme koje imate u zivotu, a druga polovina oktobra ce vam isto tako doneti i neka magicna desavanja. Vas partner ce se tokom druge polovine oktobra truditi da vam se iskupi za tugu koju vam je naneo i on ce ciniti brojne velikodusne postupke.

Sem toga vama druga polovina meseca oktobra donosi i nesto zaista carobno. Ona vam donosi ostvarenje jedne vase male zelje, a to ce vama biti od velikog znacaja. Isto tako cete vi tokom druge polovine oktobra moci da budete zadovoljni sa vasim finansijama i to sve zbog nekih dobitaka koji vas tokom nje ocekuju.

Vama uskoro pocinje veoma interesantan i turbulentan mesec. Vama ce oktobar doneti mnogo desavanja, a sva ta desavanja ce kod vas izazvati podeljena osecanja. Vi cete tokom oktobra imati razloga za srecu, ali i za tugu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2