Ovi znaci ce morati da budu oprezni i mudri ako zele da izbegnu TUGU!

Ovi znaci ce morati da budu oprezni i mudri ako zele da izbegnu TUGU!

28 Septembra, 2019 0 By ADMIN 2

Pripadnicima znaka Raka i Strelca pocetak meseca oktobra nece doneti nista preterano lepo. Upravo njih zvezde upozoravaju i otkrivaju im da im predstoje negativna desavanja i da je zbog toga potrebno da budu mudri i oprezni, jer samo na takav nacin mogu izbeci tugu i velike poteskoce…

 

RAK

Dragi rakovi, vi imate umerena ocekivanja od meseca oktobra, ali vam prvi dani oktobra nece doneti nista posebno lepo. Naime, vama ce biti potreban veliki oprez u prvim danima meseca oktobra ako zelite da izbegnete probleme i tugu. Prvo vas ocekuju problemi na poslu. Vama poslovna klima nece odgovarati na pocetku oktobra. A sem toga ce vase kolege ciniti neke postupke sa kojima ce zeleti sva ta negativna desavanja da vam jos vise otezaju. Vi trebate biti mudri i oprezni, jer samo tako mozete izbeci velike poteskoce.

Isto tako vam prvi dani meseca oktobra donose i probleme na planu ljubavi. Prvo ce vas partner uciniti nesto sto vam se nece dopasti i zbog toga cete izgubiti poverenje u njega. A vas posle toga ocekuju postupci nekih osoba sa kojima ce te osobe zeleti da rastave vas i vaseg partnera. Vama u tim trenucima nece biti ni malo lako. Ali se vi trebate boriti za vasu vezu i za vasu voljenu osobu. Istina je da vi u tim trenucima necete znati sta da ucinite, ali vi trebate biti oprezni, jer samo tako mozete izbeci ljubavni kraj.

Mesec oktobar vam nece zapoceti na lep nacin, ali vi uz pomoc opreza mozete izbeci najvece probleme.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2