NAJVECE VRLINE: Rak je   ISKREN, Lav ce SVIMA POMOCI, a Ribe kada vole – VOLE DO SMRTI!

NAJVECE VRLINE: Rak je ISKREN, Lav ce SVIMA POMOCI, a Ribe kada vole – VOLE DO SMRTI!

22 Septembra, 2019 0 By Tiger
Podijeli na Facebook

 OVAN

Najveca vrlina osobe rodjene u znaku ovna je to sto pre svega ima najvecu dusu. Samim tim, ovan je neko ko ume da voli, da razume, da prasta. Ovan je neko ko nikome   zlo ne zeli i nikome nece ni pomisliti. Ako moze da vam pomogne on ce to rado uciniti.

 

BIK

Ono sto bika odlikuje je njegova iskrenost i njegovo postenje. Osoba rodjena  u ovom znaku vam nikada nece zabiti noz u ledja u smislu da vas izda. Dakle, bik je iskren i odan, veran,  posten.

Jednom recju, on je covek za primer.

 

BLIZANCI

Kada pricamo o blizancima moramo da kazemo da je  njihova najlepsa vrlina to sto znaju da cene prave stvari. Osoba rodjena u ovom znaku  zivi za dom i porodicu. Kada pronadje pravu osobu on ce odmah razmisljati o braku i stvaranju doma. Neguje prave vrednosti.

 

RAK

On je iskren, on je dobar, on je posten. Rak je onaj  znak koji ce vas voleti iskreno i koji ce vrlo cesto svoju srecu da stavi  na drugo mesto kako bi usrecio one do  kojih mu je stalo.

Zapravo najveca vrlina jednog raka je to sto vise misli na druge nego na sebe.

 

LAV

Iako se  misli da je   osoba rodjena   u znaku lava  hladna i da misli samo na sebe to je velika zabluda.

Zapravo lav ume da voli jako i snazno i on je veoma nesebican. Ako moze da vam pomogne on ce to vrlo rado uciniti u svakom trenu.

 

DEVICA

Najveca vrlina osobe rodjene u ovom znaku je to sto ona nije zlopamtilo. Ona prosto ume da prasta a ako to nije u stanju onda je sigurno da vam se nikada nece  ni svetiti. Ona je dobra osoba koja bas nikada ne vraca milo za drago.

 

VAGA

Osim sto je vaga neko ko vazi za najlepsi  znak u  zodijaku moramo da kazemo da je ona i neko ko o svemu razmislja. Vaga vas nikada nece povrediti zato sto to  ona prosto nije u stanju. Ako moze da pomogne pomoci ce,ali nikad nece  odmoci.

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2