NAJVECE MANE: Ovan je PONOSAN, Bik TVRODGLAV, a Skorpija TESKA  KAO CRNA ZEMLJA…

NAJVECE MANE: Ovan je PONOSAN, Bik TVRODGLAV, a Skorpija TESKA KAO CRNA ZEMLJA…

22 Septembra, 2019 0 By Tiger
Podijeli na Facebook

 OVAN

Ono sto je najveca mana osobe rodjene u ovom znaku je to sto je poseban. Velika je istina da ovan odlicno zna koliko vredi i nema sumnje da osoba rodjena u ovom znaku ima mnogo  kvaliteta… Ali,  ovan ponekad preteruje u svemu tome i  nekad se ponasa kao da vredi vise od ostalih.

 

BIK

Kada je rec o manama osobe rodjene u znaku bika moramo da kazemo da je osoba rodjena u  ovom znaku neko ko je previse tvrdoglav. Neko ko jednostavno ume  da tera po svome bas uvek i jedini znak koji ce ako treba ici glavom kroz  zid

 

 

BLIZANCI

Najveca mana osobe rodjene u ovom znaku je to sto ume da laze. Ne kazemo da su blizanci lazovi ali je cinjenica da vrlo cesto umeju da    to urade,   ne iz lose namere.

Oni uglavnom lazu kako bi prikrili istinu i kako  ne bi nekoga povredili ali laz je laz kako god…

 

RAK

Ovo je veoma  iskren znak koji je zapravo dusa od coveka. Rak vas bas nikada nece povrediti. No, njegova najveca mana je to sto zapravo veoma cesto zaboravi koliko vredi. On nastoji da usreci   druge ljude a njemu kako bude. To nikada nije pravo resenje.

 

LAV

Kada se radi o lavu dobro je poznato da osoba rodjena u ovom znaku zna koliko vredi. Upravo iz tog razloga lav ume da bude veoma umisljen i ponosan. Da od nekih ljudi zahteva neke stvari koje on ne pruza njima bas sto misli da vise vredi.

 

DEVICA

Najveca mana ove osobe je to sto zaboravlja koliko vredi.

Odnosno, ona je toliko mirna i povucena da sama sebi na neki nacin brani da se iskaze, da dokaze svoje sposobnosti.

Devica je previse mirnba i   zato njeni talenti  nikada ne dodju do izrazaja na pravi nacin.

Nastavak  na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2