Izaberi jednu KARTU i saznaj sta ti OKTOBAR vazno donosi!

Izaberi jednu KARTU i saznaj sta ti OKTOBAR vazno donosi!

22 Septembra, 2019 0 By ADMIN 2

Mesec oktobar uskoro pocinje, a svi mi zelimo da znamo sta ce nam on doneti. Ipak, postoji nacin da to saznamo i to uz pomoc magicnih karata. Upravo one mogu da nam otkriju, u zavisnosti od naseg izbora, sta ce nam oktobar bitno doneti…

 

KARTA 1)

Ako ste izabrali prvu magicnu kartu:

Vi od oktobra ne ocekujete previse, a to je zbog toga sto trenutno prolazite kroz tezak zivotni period. Medjutim, vama ce mesec oktobar zapravo sa nekim desavanjima dokazati da se vas zivot menja na bolje. Vama ce mesec oktobar obeleziti razlozi za srecu. Zapravo ce se situacija na mnogima planovima vaseg zivota tokom meseca oktobra promeniti, a vi cete najvise moci da budete zadovoljni sa desavanjima koja vam predstoje na planu ljubavi vaseg zivota. Vama ce zapravo oktobar biti mesec ”ljubavne srece” i on ce vam doneti mnogo toga lepog.

KARTA 2)

Ako ste izabrali drugu magicnu kartu:

Mesec oktobar ce vam doneti nesto neocekivano. On ce vam doneti priliku koja ce vas potpuno iznenaditi. Naime, vama ce se tokom oktobra bivsa ljubav vratiti u zivot i ona ce poceti na sve nacine da se bori za vase poverenje. Ta osoba ce ciniti razna cuda sa kojima ce zeleti da vam dokaze da je se promenila i vama ce se pruziti prilika za novi ljubavni pocetak sa tom osobom. Vi cete upravo tokom otkobra moci da shvatite da vas bivsa ljubav nije zaboravila i da vas ona jos uvek voli. A vas ce to iznenaditi. Neka veoma zanimljiva desavanja na planu ljubavi koja ce biti vezana za vaseg bivseg partnera ce vam obeleziti mesec oktobar.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2