Moraju biti oprezni i mudri: Ovim znacima predstoje negativna desavanja!

Moraju biti oprezni i mudri: Ovim znacima predstoje negativna desavanja!

August 15, 2019 0 By ADMIN 2

 

RIBE

Drage ribe, u poslednje vreme imate nekih razloga za srecu u zivotu i vi se nadate da cete im imati jos vise. Medjutim, vama naredni period donosi neka desavanja koja vam se nece dopasti. Upravo zbog toga je potrebno da pokazete veliku kolicinu opreza. Naime, vama period od 26. avgusta pa sve do 14. septembra donosi neka desavanja zbog kojih vi trebate da budete veoma oprezne.

Vama ce taj period prvo doneti ljubavne probleme. Zapravo ce neke osobe na sve nacine pokusavati da rastave vas i vaseg partnera. A vi im ne smete dopustiti da uspeju u toj nameri. Cak ce i jedna osoba do koje vam je mnogo stalo vam saopstiti brojne neistine o vasem partneru i ta osoba ce vam na takav nacin zapravo dokazati da vam nista dobro ne zeli. Vi prosto ne smete dopustiti nikome da rastavi vas i vaseg partnera i zbog toga je potrebno da pokazete veliki oprez i da budete mudri.

Vama ce se isto tako u periodu do 14. septembra pruziti prilika da promenite zaposlenje, ali vi ni tu priliku ne trebate iskoristiti. Vama ce se u tim trenucima ciniti da je ta ponuda skoro pa savrsena za vas, ali ako se odlucite da je prihvatite onda cete na tom novom zaposlenju samo za probleme znati.

Vama naredni period donosi brojna negativna desavanja. I zbog toga ce vam biti potrebni mudrost i oprez. Vi tokom narednog perioda nista ne trebate prepustati slucaju.

Stranice: 1 2