Ovim znacima ce SEPTEMBAR doneti uzivanje u LJUBAVNOJ SRECI!

Ovim znacima ce SEPTEMBAR doneti uzivanje u LJUBAVNOJ SRECI!

August 14, 2019 0 By ADMIN 2
Podijeli na Facebook

Ostalo je jos mnogo vremena do pocetka meseca septembra, a neki znaci imaju pravo na optimizam kada je u pitanju mesec septembar. Naime, zvezde otkrivaju pripadnicima znaka Raka i Vage da ih tokom septembra ocekuje uzivanje u ljubavnoj sreci…

 

RAK

Za rakove koji su u vezi:

Dragi rakovi, vec duze vreme situacija na planu vase nije najbolja. Vi zapravo imate mnogo problema na planu ljubavi i vi se plasite da ce se zbog tih problema zavrsiti vasa veza. Medjutim, vi nikakvih razloga za strah nemate i to zbog toga sto vas tokom meseca septembra ocekuju desavanja koja ce vam vratiti veru u uspesnu buducnost vase veze. Naime, vi cete vec na pocetku meseca uspeti da reiste sve velike ljubavne probleme koje imate, a vas posle toga u periodu do kraja meseca ocekuje samo uzivanje u ljubavnoj sreci.

Vas partner ce tokom celog meseca ciniti sve sto je u njegovoj moci zarad vase srece. A vas partner ce vam isto tako sa jednim ljubavnim iznenadjenjem dokazati svoju ljubav i to na jedan neverovatan nacin. Vama ce septembar biti nista drugo nego ”mesec ljubavi”.

Za slobodne rakove:

Dragi rakovi, vi ste vec duze vreme slobodni, ali ce se vas status veze vec tokom meseca septembra promeniti. Naime, vas vec na pocetku meseca ocekuje upoznavanje jedne veoma zanimljive osobe koja ce vam se mnogo dopasti. A vas vec u periodu do kraja meseca ocekuje ljubavni pocetak sa tom osobom. Vama ce ta osoba dokazati da vas je dostojna i zbog toga cete se vi odluciti da joj ukazete priliku. Vas ocekuje pocetak prelepe ljubavne bajke tokom meseca septembra.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2