Zivot ce ih spojiti sa bivsim partnerom: Ovim znacima se prolost vraca!

Zivot ce ih spojiti sa bivsim partnerom: Ovim znacima se prolost vraca!

16 Jula, 2019 0 By ADMIN 2
Podijeli na Facebook

Nekim znacima ce mesec avgust obeleziti desavanja koja ce biti vezana za njihovog bivseg partnera. Naime, zvezde otkrivaju Ovnovima i Strelcima da ih tokom avgusta ocekuje prilika za novi ljubavni pocetak sa bivsim partnerom…

 

OVAN

Dragi ovnovi, vi ne zivite nove pocetke, a vi posebno ne zelite nove pocetke u ljubavi. Vama je tesko da se odlucite za kraj, ali kada se to desi onda vas zaista tesko da bilo sta moze naterati da se vratite osobi od koje ste otisli. Vi ste u proslosti bili u vezi sa jednom osobom koju ste mnogo voleli. Ali se ta osoba nije borila za uspeh veze veze i zbog toga ste se odlucili za rastanak.

Vi o toj osobi sada retko razmisljate, ali vas tokom avgusta ocekuju neka desavanja koja ce vas ostaviti bez teksta. Vas ce zivot upravo tokom avgusta ponovo spojiti sa tom osobom. Vi cete spletom nekih cudnih okolonosti ponovo biti u drustvu te osobe i vama ce nekoliko trenutaka biti dovoljno da shvatite da ta osoba jos uvek gaji osecanja prema vama. Vama ce se u tim trenucima ciniti da nije proslo mnogo vremena od rastanka vas i te osobe iako cete i sami znati da je proslo mnogo vremena od vaseg rastanka. Vi cete prosto shvatiti da vreme nije pomoglo vasem bivseg partneru da vas zaboravi. A to ce vas potpuno iznenaditi.

Vas posle toga u ostatku meseca avgusta ocekuju postupci te osobe sa kojima ce on zeleti da vas navede na razmisljanje. Ona ce zeleti da vas ubedi da je se promenila samo kako bi joj vi pruzili jos jednu priliku. Proslost ce vam se vratiti tokom avgusta. I vama ce ceo mesec avgust obeleziti desavanja koja ce biti vezana za vaseg bivseg partnera.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2