ZENA STRELAC  vam nece PRICATI IZA LEDJA, RECI CE VAM U OCI sve sto MISLI o vama!

ZENA STRELAC vam nece PRICATI IZA LEDJA, RECI CE VAM U OCI sve sto MISLI o vama!

16 Jula, 2019 0 By Tiger

ZENA STRELAC je u velikoj vecini slucajeva jaca od muskaraca u njenoj blizini.

Ona je dama koja ima svoj stav. Zena koja zna da je zivot borba i koja se jednostavno i bori za ono sto njeno srce  zeli.

Bilo da je rec o ljubavi ili necemu sto je vezano za karijeru,zena  strelac ce biti borac kakvog nema. I onda kada svi kazu da nista ne vredi i da je nesto nemoguce, ova zena ce naci nacina da vam dokaze da gresite.

Dama je koja voli izazove. Ona   zapravo voli neobicne stvari i zena je od akcije… Snasla bi se i na pusto ostrvu i tamo od nicega napravila sve zato  sto ima specifican talenat. Talenat da se bori za ono sto hoce i da prosto od toga ne  odustaje.

Mnogi bi mogli da joj pozavide na snazi koju ima.

Ovo se jednako odnosi i na zene i na muskarce jer je prosto spremna da se bori onda kada svi drugi spustaju glave i ruke i odustaju.

Ono sto je najvaznije jeste da ce znati da bude tu onda kada niko drugi nije. Da  vas voli iskreno i da na svaki moguci nacin nastoji da vam dokaze da niste sami.

Zena  je koja zna da nista na svetu nema smisla ako nema porodicu i zato je tome apsolutno posvecena. Voli iskreno ali isto tako zeli da bude voljena. Ne zadovoljava se malim stvarima jer ima velike kapacitete i prosto je sigurna u to koliko vredi.

Njena se moc krije u njenoj dusi. U tome sto je pre svega dobar covek ali isto tako  ume biti gora od samog djavola ako se neko igra sa  njom. Bolje reci,ako to pokusa.

Jer, onaj ko pokusa da je povredi na kraju  bude najvise povredjen.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2