Ovi znaci ce zapoceti LJUBAVNU PRICU i to sa osobom koju poznaju!

Ljubav nas moze iznenaditi na veliki broj nacina, a ljubav ce u narednom periodu iznenaditi pripadnike znaka Bika i Device na jedan neverovatan nacin. Upravo njih uskoro ocekuje pocetak ljubavne price i to sa jednom osobom koju dobro poznaju…

 

BIK

Dragi bikovi, vi imate velika ocekivanja od ljubavi. Vi nikada ne ulazite u veze za koje smatrate da se ne mogu izboriti za veliki uspeh. Vi kada ulazite u vezu onda zelite da ta veza traje zauvek. Ipak, vama ljubav u vecini slucajeva ne ispuni ocekivanja. A vas ce uskoro ljubav iznenaditi i to na jedan neverovatan nacin.

Vama ce period do kraja meseca jula obeleziti jedna divna prilika. Vi cete do kraja meseca jula biti u prilici da zapocnete vezu sa osobom koju ste jos u proslosti zeleli kraj sebe. Iako vi trenutno smatrate da sa tom osobom nikada necete zapoceti ljubavnu pricu, vi cete zapravo upravo to biti u prilici. Vi cete vec do 25. jula shvatiti da vas ta osoba zeli kraj sebe. Ta osoba ce vam to dokazati sa nekim postupcima i vi cete vec na samom kraju jula sa tom osobom zapoceti ljubavnu pricu.

Vi cete zapoceti ljubavnu pricu sa osobom o kojoj ste oduvek imali ono najlepse moguce misljenje. A vama ce neka desavanja dokazati da ta da vasa veza ima uspesnu i svetlu buducnost. Vas u ljubavi uskoro ocekuju neka desavanja o kojima trenutno ni ne razmisljate. Vas ocekuje ljubavni pocetak i to sa jednom osobom koju izuzetno dobro poznajete.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši