Prava ljubav za njih nece biti samo san: Ove znakove cekaju divni trenuci!

Svaki covek se nada ljubavnoj sreci. Svi ljudi veruju u onu ”pravu ljubav”, ali je se veoma tesko izboriti za nju. Medjutim, pripadnici odredjenih znakova ce u tome i uspeti. Zvezde otkrivaju pripadnicima znaka Bika i Vage da ce uskoro upoznati osobu sa kojom ce se vremenom izboriti za onu pravu ljubav i za najvecu ljubavnu srecu…

 

BIK

Dragi bikovi, za vas je prava i velika ljubav nista drugo nego pusti san. Vi nikada srece u ljubavi niste imali i vi se ni ne nadate da ce se to promeniti. Medjutim, vi niste imali srece u ljubavi samo zbog toga sto niste imali kraj sebe osobu sa kojom bi bili u prilici da se za pravu ljubav i izborite. Medjutim, vi cete uskoro takvu osobu upoznati.

Doslo je vreme da i vi upoznate osobu sa kojom vam je sreca sudjena, a vas to ocekuje vec tokom meseca avgusta. Druga polovina meseca avgusta ce vam doneti nesto carobno. Ona ce vam doneti upoznavanje osobe koju celog zivota trazite. A vi cete posle odredjenog vremena za tom osobm zapoceti vezu. Vi cete u pocetku biti veoma skepticni kada je buducnost te veze u pitanju, ali kako vreme bude prolazilo vama ce sve vise biti jasno da kraj sebe imate osobu kakvu celog zivota trazite.

Vama ljubav nikada nije ispunila ocekivanja, ali je doslo vreme da se i to promeni. Za vas prava i velika ljubav nece biti samo san. Vi cete zapoceti vezu sa osobom sa kojom cete uspeti da se izborite za veliku i pravu ljubav. Dolaze vam divni trenuci na planu ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši