Ovi znaci ce morati da donesu odluku od koje ce zavisiti njihova sreca!

Ovi znaci ce morati da donesu odluku od koje ce zavisiti njihova sreca!

10 Jula, 2019 0 By ADMIN 2

 

SKORPIJA

Drage skorpije, vi kada neku osobu volite onda to nije ljubav nego je to nesto mnogo od ljubavi jace. Vi ste zaista kao stvorene za ljubav i vama je veoma tesko da se odlucite za ljubavni kraj. Zaista pravo cudo treba da se desi kako bi vi otisle od voljene osobe. Upravo ste vi u proslosti bile u vezi sa osobom koju ste mnogo volele. A ta vasa veza se zavrsiila samo zbog nerazumnih postupaka vaseg partnera.

Istina je da je proslo mnogo vremena od tada, ali vasa ljubav nije nesto sto moze ”gumicom da se obrise” i zbog toga vi jos uvek nesto osecate prema toj osobi. A vi cete u narednom periodu shvatiti da ni vas ta osoba nije zaboravila. Vama ce se zapravo u zivot vratiti vas bivsi partner i ta osoba ce ponovo poceti da cini razna cuda samo kako bi joj vi pruzile jos jednu priliku. Ta osoba ce vam sa nekim postupcima cak dokazati da je se promenila. A vi cete upravo zbog toga poceti da razmisljate o tome da toj osobi ukazete jos jednu priliku.

Pred vama je jedna veoma teska odluka na planu ljubavi. Vi cete morati zapravo da izaberete izmedju ponosa i ljubavi. Vi cete morati da razmislite dobro o svemu i da donesete neku odluku. Vas bivsi partner ce u narednom periodu ciniti brojna dela samo kako bi vas ubedio da mu pruzite jos jednu priliku, ali ce vama biti veoma tesko da predjete preko vaseg ponosa.

Ipak, ono sto je sigurno jeste to da cete vi morati da donesete odluku od koje ce sigurno zavisiti vasa sreca.

Stranice: 1 2