MAGICNE KARTE donose bitne vesti: Izaberi jednu i saznaj sta te ceka!

MAGICNE KARTE donose bitne vesti: Izaberi jednu i saznaj sta te ceka!

10 Jula, 2019 0 By ADMIN 2

Mnogo magicnih karata postoji, a svaka od njih nosi drugaciju poruku i svaka od njih donosi vazne vesti. A magicne karte nam otkrivaju sta nas ocekuje i to na osnovu naseg izbora…

 

MAGICNA KARTA 1)

Ako ste izabrali prvu magicnu kartu:

Vas uskoro ocekuje nesto veoma vazno. Ocekuje vas nesto sto ce vam promeniti situaciju na planu ljubavi vaseg zivota. Vi cete uskoro upoznati jednu osobu i sa tom osobom cete zapoceti jednu veoma kvalitetnu ljubavnu pricu. Vi cete sa tom osobom zapoceti vezu koja ce odlicno funkcionisati i vezu kojoj je zagarantovana ljubavna buducnost. Vi trenutno nemate srece u ljubav, vi zapravo nikada ni niste imali previse srece u ljubavi, ali ce se to promeniti. Vi cete zapoceti perspektivnu vezu koja ce imati sve preduslove kako bi se izborila za one najvece uspehe.

MAGICNA KARTA 2)

Ako ste izabrali drugu magicnu kartu:

Vi se nadate lepim desavanjima, ali vas zapravo uskoro ocekuje nesto veoma lose. Vas uskoro ocekuje raskid veze u kojoj ste trenutno i to samo zbog sudbine. Vama sreca nije sudjena sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi i zbog toga ce se vasa veza zavrsiti. Vas kraj vase veze ocekuje pre nego sto to uopste mozete i ocekivati, a vasa veza ce se zavrsiti samo kako bi vi u bliskoj buducnosti mogli upoznati ”onu ”pravu osobu”. Ipak, ono sto je sigurno jeste da ce vama biti veoma tesko zbog rastanka vas i vaseg partnera.

MAGICNA KARTA 3)

Ako ste izabrali trecu magicnu kartu:

Vi ne razmisljate previse o buducnosti i to samo zbog toga sto ne znate sta da ocekujete od nje. Medjutim, vama bliska buducnost donosi nesto potpuno neocekivano. Vi cete zapravo uskoro shvatiti da vas jedna osoba koju smatrate odlicnim prijateljem zapravo nikada nije gledala kao prijatelja. Uskoro ce ”maske pasti” i ta osoba ce vam sve otvoreno priznati. Istina je da ce vas to iznenaditi, ali cete vi zapravo sa tom osobom u bliskoj buducnosti zapoceti veoma kvalitetnu ljubavnu pricu. Vi cete uskoro saznati nesto o cemu niste mogli ni razmisljati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2