Izaberi jedan PESCANI SAT i saznaj kada ce doci tvoje VREME SRECE!

Izaberi jedan PESCANI SAT i saznaj kada ce doci tvoje VREME SRECE!

9 Jula, 2019 0 By ADMIN 2

Svi mi cekamo na srecu, a nju je veoma tesko docekati. Isto tako se svi nadamo da ce nam poceti vremenski period ispunjen srecom, ali svima nama cekanje tesko pada. Ipak, postoji nacin da saznamo kada ce doci nase vreme srece, a odgovor na to pitanje moze da nam da ”pescani sat”…

 

PESCANI SAT 1)

Ako ste izabrali prvi pescani sat:

Vi ste se oduvek trudili da budete optmisti, ali vi kako vreme prolazi sve vise sumnjate da cete docekati period tokom kojeg cete samo za srecu znati. Vama je prosto veoma tesko da se nosite sa tugom i zbog toga sve manje verujete u srecu. Medjutim, vi cete uskoro zaista uzivati u velikoj sreci. Vama uskoro dolazi period tokom kojeg cete samo za srecu znati, a vama ce taj period predstavljati mesec avgust. Upravo cete vi od pocetka sve do kraja avgusta samo za srecu znati i vi cete uzivati u nekim prelepim desavanjima. Uskoro ce tuga iz vaseg zivota nestati i nju ce zameniti velika sreca.

PESCANI SAT 2)

Ako ste izabrali drugi pescani sat:

Vi ste srece u zivotu imali samo na trenutke, dok ste tuge imali mnogo vise. Vi se zaista previse ne nadate sreci ni u buducnosti i vi nemate preterano velika ocekivanja od buducnosti. Medjutim, vama ce bliska buducnost biti prelepa i to samo zbog toga sto vam uskoro pocinje vreme srece. Vi trebate samo da pokazete jos malo stpljenja, jer vase vreme srece pocinje 14. avgusta i ono ce trajati sve do kraja meseca septembra. Upravo cete vi tokom tog perioda samo za srecu znati i vi cete tokom tog perioda moci da se izborite za sve ono sto vam je potrebno za veliku srecu. Vi imate pravo na optmizam i to zbog toga sto ce vam uskoro poceti pravo vreme srece.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2