Ovnu ce biti slomljeno srce, a ovog znaka ocekuje nesto predivno!

Zvezde imaju veoma vazne vesti za pripadnike znaka Ovna i Riba. Zvezde otkrivaju ovnovima da ih uskoro ocekuju brojna negativna desavanja na planu ljubavi, dok zvezde Ribama otkrivaju da ih ocekuje pocetak jedne divne ljubavne price…

 

OVAN

Dragi ovnovi, vama desavanja koja vas ocekuju u narednom periodu nece ispuniti ocekivanja. Vama zapravo dolaze veoma teski dani ispunjeni tugom, a vi cete najvise razloga za tugu imati na planu ljubavi. Iako vi trenutno verujete u uspesnu buducnost vase veze, vi cete ipak uskoro shvatiti da se vasa veza ne moze izboriti za uspesnu buducnost.

Naime, vas u narednom periodu ocekuju neki potpuno neodgovorni i losi postupci vaseg partnera. Vas partner ce zapravo sa nekim postupcima ”pogaziti” sve dobro sto ste oduvek cinili za njega i zbog toga cete imati mnogo razloga za tugu. Vi cete upravo zbog tih postupaka vaseg partnera shvatiti da ste u vezi sa osobom koja vas ni po cemu ne zasluzuje i zbog toga cete razmisljati cak i o raskidu.

A vas partner ce vam isto tako u narednom periodu slomiti srce. On ce ucinini nesto sa cim ce vam naneti veliku kolicinu tuge i vi cete voljenoj osobi veoma tesko moci da oprostite taj postupak. Nazalost, vas uskoro ocekuju desavanja na planu ljubavi koja vam nece ispuniti ocekivanja. Vama ce srce biti slomljeno i vi cete veoma tesko moci da oprostite partneru sve nerazumne postupke. U tim trenucima ni sami necete znati sta da ucinite i vi cete u tim trenucima smatrati da je najbolje da se odlucite za ljubavni kraj.

Predstoje vam veoma teski dani tokom kojih vam nece biti ni malo lako. Vasoj vezi bi uskoro mogao doci kraj.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši