Sreca, tuga ili novi pocetak: Izaberi jedno SRCE i saznaj sta ti leto donosi!

Sreca, tuga ili novi pocetak: Izaberi jedno SRCE i saznaj sta ti leto donosi!

23 Juna, 2019 0 By ADMIN 2
Podijeli na Facebook

Leto je vec pocelo, a svi mi imamo velika ocekivanja od njega kada je u pitanju plan ljubavi naseg zivota. Medjutim, ne ispune nam se uvek ocekivanja…

SRCE 1)

Ako ste izabrali prvo srce:

Vama je ljubav neophodna za srecu i vi bez nje ne mozete biti istinski srecni. Vi imate velika ocekivanja od leta kada je u pitanju plan ljubavi vaseg zivota, a vasa ocekivanja ce vam se i ispuniti. Vas tokom leta ocekuje pre svega velika kolicina ljubavne srece. Istina je da vasa veza trenutno ne funckionise kako bi vi voleli i zeleli da funkcionise, ali ce se to uskoro promeniti.

Vas uskoro ocekuju neka desavanja koja ce vam dokazati koliko je snazna ljubav izmedju vas i vaseg partnera, a sem toga vama ce ta desavanja dokazati da vasa veza ima uspesnu ljubavnu buducnost. Vas sem toga tokom leta ocekuje mnogo prelepih ljubavnih iznenadjenja, a isto tako vas ocekuje i romanticno putovanje tokom kojeg cete uzivati u velikoj sreci.

Vas tokom leta ocekuje samo mnogo ljubavne srece. Vi cete uzivati u ljubavnoj sreci, a vi cete isto tako biti ponosni na vaseg partnera i to zbog nekih njegovih velikodusnih postupaka sa kojima ce vam dokazivati svoju ljubav.

SRCE 2)

Ako ste izabrali drugo srce:

Vi od leta ocekujete mnogo. Vi od njega ocekujete pre svega mnogo lepih trenutaka na planu ljubavi, ali vam to leto nece doneti. Vas tokom leta ocekuju samo brojni problemi na planu ljubavi, kao i razlozi za tugu. A za to sve ce biti odgovoran vas partner. Nazalost, vama ce desavanja tokom leta dokazati da vi niste u vezi sa osobom sa kojom se mozete izboriti za veliku ljubavnu srecu i zbog toga ce se vasa veza zavrsiti.

Upravo ce vas partner tokom celog leta ciniti neke postupke sa kojima ce vas povredjivati, a vi cete mu iznova i iznova prastati. Medjutim, vas tokom leta ocekuje i izdaja vase voljene osobe i vi preko tog postupka necete moci da predjete. Nazalost, vas tokom leta pre svega ocekuje ljubavna tuga. Veza u kojoj ste trenutno ce se zavrsiti i u tim trenucima ce vam se ciniti da se sve rusi oko vas.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2