VAGA : Tesko da cete naci VERNIJU i ISKRENIJU osobu jer je ona ANDJEO koji ZEMLJOM  HODA!

VAGA : Tesko da cete naci VERNIJU i ISKRENIJU osobu jer je ona ANDJEO koji ZEMLJOM HODA!

Juni 18, 2019 0 By Tiger
Podijeli na Facebook

VAGA je znak kojem se veoma cesto zamera to sto ne zna sta zeli.

Ali, to nikako nije znak da osoba rodjena u ovom znaku  predstavlja nekog ko je slab vec naprotiv.

Vaga jednostavno ne zeli da dodje do toga da  nekoga povredi i zato dobro razmisli pre nego bilo sta kaze ili uradi.

Vodi se time da je     zivot jedan  te itekako ume da uziva u njemu. No, ona je mozda cak i previse pazljiva, ali nikako nije losa osoba.

Samo od svog straha da ne ucini nesto lose ne ume da uziva  u zivotu, ali zato nema sumnje da bi  ovaj znak mogao nekoga da povredi.

U ljubavi je veoma sigurna. Tesko ulazi u veze,tesko se bilo kome daje, ali kada dodje do toga da se  zaljubi onda ce uciniti sve sto moze za osobu do koje joj je stalo.

Ono sto moramo da naglasimo jeste da  je vaga odana i verna. Nikada nece prevariti, ali nikada nece ni pomisliti na to. Ako nekome da svoje srce  onda je potpuno sigurna u to da tu osobu voli i cuvace je kao kap vode na dlanu.

Zena rodjena u ovom znaku je prava boginja lepote. Ono sto je cinjenica je da ona ima lepotu na kojoj bi joj mogao pozavideti svako na svetu.

Ali bez obzira na sve to ona nije fatalna    zavodnica jer nema tu potrebu da   svi muskarci oko nje jure i da je silno   zele.

Hoce onog koji je prvi i jedini u njenoj dusi da usreci i da se prosto sve u njenom  zivotu vrti  oko njega.

Naravno da isto to ocekuje da dobije zauzvrat jer ona jednostavno zna koliko vredi.  Ume da istrpi mnogo toga ali kada joj pukne film i kada kap prelije casu ona moze da ode kao da nije nikada ni volela.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2