DNEVNI HOROSKOP za 9.jun: TEZAK DAN za neke znakove – samo da ovaj dan STO PRE PRODJE!

OVAN

Dragi ovnovi pred vama je izuzetno lep dan tokom kojeg cete imati mnogo razloga za srecu. Danas ce vam zvezde biti naklonjene pa vas zbog toga ne ocekuju nikakva negativna desavanja. Danas cete biti u prilici da dobijete sve sto pozelite pa zbog toga trebate biti odvazni.

 

BIK

Dragi bikovi veoma tezak dan vam predstoji. Danas vas ocekuje veliki broj problema i to na vecini planova vaseg zivota. Vama ce danas posebno tesko pasti nesuglasice koje vas ocekuju sa vasim dragim osobama. Pokusajte se pripremiti pre svega psihicki za tezak dan koji vas ocekuje.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci vi kao da nemate dovoljno poverenja u vaseg partnera pa zbog toga vodite racuna o svakom njegovom postupku. Ocigledno da ste vi donekle poverovali u neistine koje su vam saopstile neke osobe o vasem partneru, a vi zapravo nikakvih razloga nemate da sumnjate u partnera posto vam je on veran i posto vas on zaista mnogo voli.

 

RAK

Dragi rakovi pred vama je dan koga cete zeleti samo sto pre da zaboravite. Mnogo negativnih desavanja vas ocekuje danas i to skoro pa na svim planovima vaseg zivota. Potrebno je da budete koliko god je to moguce smireni kako bi izbegli neke jos vece probleme.

 

 

LAV

Dragi lavovi danas vam polozaj planeta donosi brojne prilike za srecu, a samo od vas ce zavisiti da li cete te prilike zaista i iskoristiti. Vas danas ocekuje prilika da ostvarite uspeh na poslu, a isto tako cete biti u prilici da resite, jednom zauvek, probleme koje imate na planu ljubavi.

 

 

DEVICA

Drage device veoma miran i prijatan dan vam predstoji. Danas cete biti pod zastitom zvezda pa ce vas zbog toga svi problemi zaobici. Zaista vas danas ne ocekuje previse desavanja i danas cete imati priliku da uzivate u miru i u velikoj tisini. Nista danas nece moci da vam pokvari raspolozenje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši