LJUBAVNI HOROSKOP za 13.maj: Vodolija ce sresti BIVSU LJUBAV, Biku prija SAMOCA!

Za neke znakove su zvijezde priredile pravo iznenađenje, dok će neki doživjeti razočarenja i burne emocije. Pročitajte šta očekuje vaš znak.

OVAN

 

 

Ovnove za danas očekuje zanimljiv susret sa osobom kojoj će oduzeti dah, ali pod uslovom da malo kontrolišu svoju tvrdoglavost. Za one koji su u vezi dan ce provesti zanimljivo sa voljenom osobom, okružrni prijateljima i ljudima koje vole.

 

 

BIK

 

Osobe rođene u znaku bika u toku dana tražiće samo mjesto gdje mogu da budu sami. Nije perid za nova poznanstva. Ali, i oni koji su u vezi jednostavno će težiti ka samoći. Možda je i tako bolje. Jednostavno vam je potreban odmor od svega.

 

 

BLIZANCI

 

 

Blizance za danas očekuje bura emocija koje neće moći lako kontrolisati. Svađe sa partnerom, a oni koji nisu u vezi svađaće se sa svima oko sebe. To je zbog visokog mišljenja o sebi i ega koji jednostavno nećete moći sakriti. Spustite se na zemlju!

 

 

 

RAK

 

 

Rakovima  treba samo pažnja. Oni koji su u vezama lako će je zadobiti, ali oni koji nisu jednostavno će je tražiti na sve strane. Slobodnim rakovima se preporučuje manja potraga za pažnjom jer može vas psihički iscrpiti.

 

 

LAV

 

Lavove će pratiti dobro raspoloženje, međutim onima u vezi prijeti da ga partner prevari. Od dobrog raspoloženja vi ne primjećujete šta se dešava oko vas. Vodite više računa o zdravlju i svemu oko vas, a ne trudite se samo da ste u centru pažnje.

 

DJEVICA

 

Djevice će biti otvorene za razne komunikacije ovog dana. Pregovaraće o poslu koji bi mogao biti uspješan. Ali beće otvorene i za nova poznanstva. Oni koji su u vezi takođe će se razumjeti sa partnerom i upoznaće nove ljide.

VAGA

 

Zvijezde su za ovom horoskopskom znaku za vikend tako naklonjene da je vjerovatno da će upoznati ljubav svog života. Onima koji su u vezi zvijezde će dati odgovore na mnoga pitanja tako da će pasti velike odluke koje će im iz temelja promijeniti život.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši