DNEVNI HOROSKOP za 1. maj: Nekome PRVI MAJSKI DAN donosi OSTVARENJE NAJVECE ZELJE!

OVAN
Puni ste energije i inicijative.Potrudite se da iskoristite povoljne informacije koje cete dobiti da ostvarite znacajan profit na poslu. Pogotovo ukoliko se bavite trgovinskim poslovima. Na dobrom ste putu ka vecem uspehu i samo tako nastavite,
Ne propustite vecernji izlazak sa partnerom. Slobodni , vise se krecite.
Zdravlje je dobro…

 

BIK
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste. Previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Birajte reci. Upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet. Jer bas ni jedan poslodavac ne voli da mu kazete kako ne zna da radi.
Partner, za razliku od vas, lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu. Vise razgovarajte..
Izbegavajte  depresivno raspoloženje.

BLIZANCI

Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči.Imate odlicne poslovne ideje. Iskoristite ih pametno. Potrebna vam je pozitivna orijentacija.

 

Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.Slobodnima se uskoro smeska jedan vrlo zanimljiv susret na putu do posla.

 

Dobro se osecate,ali povedite racuna u saobracaju.

 

RAK
Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete.Obnovite kontakte sa starim prijateljima.
Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom. Treba znati osetiti čari i uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru vrednosti.Slobodni imaju priliku da upoznaju osobu svog zivota. Moguca je glavobolja.
LAV
Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj, a na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima. Lako cete pronaci resenje za problem koji ce iznenada iskrsnuti.
Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom dobrom idejom. Slobodni bi mogli otputovati poslovno na kraci put ,a tamo i upoznati zanimljivu osobu.
Hronicni problemi.
DEVICA
Sa nekoliko dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati.Koncentracija Vam danas nije bas najsjajnija, pa pazite sta potpisujete i izbegavajte rasprave sa kolegama jer ste verovatno zaboravili da uradite nesto sto ste rekli.
Neko vas dodatno intrigira ili privlači vašu emotivnu pažnju i to više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.Zauzeti ce provesti mirno vece sa svojim partnerom.
Povecajte unos vitamina.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši