Jorgovan je simbol ljubavi: Izaberi jedan i saznaj sta te u ljubavi ocekuje!

Jorgovan je simbol ljubavi: Izaberi jedan i saznaj sta te u ljubavi ocekuje!

5 Aprila, 2019 0 By ADMIN 2

Mnogi od nas ne mogu biti srecni bez ljubavi u svom zivotu. Ljubav nam je neophodna za srecu i zbog toga svi mi zelimo da se izborimo za ljubavnu srecu. Ipak, za ljubavnu srecu je se veoma tesko izboriti. Isto tako svako od nas zeli da zna sta ga u ljubavi uskoro vazno ocekuje, a postoji nacin da to i saznamo…

 

JORGOVAN 1)

Ako ste izabrali prvi jorgovan:

Oduvek ste imali velika ocekivanja od ljubavi, medjutim, ljubav vam ta ocekivanja uopste nije ispunila. Ljubav vam je do sada mnogo vise razloga za tugu nego za srecu donela. Ipak, vi od ljubavi nikada necete odustati i vi cete uvek verovati u ljubav. Vi srece u ljubavi niste imali samo zbog toga sto kraj sebe niste imali kvalitetnu osobu sa kojom bi se mogli izboriti za ljubavnu srecu, ali ce se to uskoro promeniti. Upravo vas ocekuje nesto veoma vazno kada je ljubav u pitanju. Vas ocekuje upoznavanje osobe vasih snova, a tu osobu cete upoznati vec do kraja meseca aprila. Vi cete sa tom osobom uspostaviti kontakt, a sa njom cete vec na pocetku maja meseca zapoceti ljubavnu pricu. Vi cete konacno kraj sebe imati osobu sa kojom cete moci da se izborite za ljubavnu srecu, upravo vas to uskoro ocekuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JORGOVAN 2)

Ako ste izabrali drugi jorgovan:

Vi ste osoba koja se ne menja uopste. Vi ste oduvek znali sta vam je najvaznije, a vama je oduvek ljubav bila najvaznija. Medjutim, vi iako je to tako nikada preterano velikih razloga za srecu u ljubavi niste imali. Vi isto tako vec dugo vremena zelite jednu osobu kraj sebe i vi ste ubedjeni da cete sa tom osobom zapoceti vezu. A upravo vas to ocekuje. Vas u ljubavi uskoro ocekuje nesto veoma bitno. Ocekuje vas pocetak veze sa osobom o kojoj imate najlepse moguce misljenje i vi cete sa tom osobom zapoceti vec vec pred kraj meseca maja. Upravo ce to za vas predstavljati ostvarenje male zelje posto je vama vec duze vreme zelja da sa tom osobom zapocnete vezu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2