Izaberi jednu PLANINU i saznaj kakav ti VELIKI IZAZOV zivot sprema!

Izaberi jednu PLANINU i saznaj kakav ti VELIKI IZAZOV zivot sprema!

5 Aprila, 2019 0 By ADMIN 2

Planina je oduvek bila simbol izazova, a izazove nam zivot veoma cesto sprema. Svakoga od nas je zivot mnogo puta iznenadio sa raznim ”testovima” i sigurno da svi mi zelimo da znamo sta nam uskoro zivot vazno sprema…

 

PLANINA 1)

Ako ste izabrali prvu planinu:

Iako smatrate da ste spremni na sve. Ipak, ono sto vas uskoro ocekuje ce vas naterati da shvatite da niste u pravu. Naime, vama zivot uskoro sprema nesto veoma bitno, nesto sto ce vas navesti na razmisljanje. Vi ste osoba koja zeli neke promene u svom zivotu, a vi cete imati priliku da promenite kako zaposlenje tako i okruzenje. Vas uskoro poslovna ponuda koja ce vam apsolutno savrseno odgovarati, a ta ponuda ce biti vezana za jedno udaljeno mesto. Vi cete upravo tada morati da odlucite izmedju ljubavi i izmedju te ponude, vi cete morati da odlucite da li cete ostati na mestu na kojem je vasa voljena osoba, ili cete otici na nepoznato mesto za koje je vezana ta poslovna ponuda. Vas ce upravo na takav nacin zivot staviti na ”test”, veliki izazov vas ocekuje, a vi cete neku odluku, zeleli to ili ne, morati da donesete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

PLANINA 2)

Ako ste izabrali drugu planinu:

Vi ste osoba koja pokusava da bude na sve spremna, ali desavanja koja vas uskoro ocekuju ce vas ostaviti bez teksta. Vi ste trenutno zadovoljni sa nekim planovima vaseg zivota, a vi ste posebno zadovoljni sa situacijom na planu vase veze. Vi vaseg partnera izuzetno mnogo volite i za njega biste ucinili sve. Medjutim, vi cete tokom maja meseca upoznati osobu za koju cete pomisliti da je ona, zapravo ona ”prava” za vas. I vas upravo takav izazov uskoro ocekuje. Vi cete upravo tokom meseca maja morati da odlucite da li cete ostati u vezi sa osobom sa kojom ste trenutno ili cete zapoceti vezu sa osobom koju cete tek upoznati. Zbog svih tih desavanja vi cete posumnjati u vasu ljubav prema partneru, i vi necete znati sta da ucinite. Zivot vam sprema neverovatna desavanja, a vi cete odluku morati da donesete.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2