DOBRA VILA CE TE NAGRADITI: Izaberi jednu i saznaj sta te ocekuje!

DOBRA VILA CE TE NAGRADITI: Izaberi jednu i saznaj sta te ocekuje!

4 Aprila, 2019 0 By ADMIN 2

Dobre vile su nezna bica koja mogu da nagrade ljude. One mogu da nagrade samo plemenite i dobre ljude, i to sa nekim prelepim desavanjima…

 

DOBRA VILA 1)

Ako ste izabrali prvu dobru vilu:

Vasa dobrota je nesto poput prave sile. Iako ste mnogo problema imali zbog nje, vi se nje niste odrekli. Jednostavno je vasa dobrota jaca od svega, a ona je jaca i od vas samih. Iako ste vi smatrali da vam se dobrota nikada nece isplatiti, ipak upravo ce se to desiti. Vama ce se dobrota isplatiti, bolje receno, vas ce dobra vila nagraditi za dobrotu koju ste oduvek pokazivali. Dobra vila ce vas nagraditi sa velikom srecom, i to sa ljubavnom srecom. Upravo ce vam dobra vila omoguciti da se izborite za veliku ljubavnu srecu i to sa osobom koju cete vrlo uskoro upoznati. Vas uskoro ocekuje upoznavanje ”prave” osobe za vas, a vi cete sa tom osobom zapoceti vezu, i sa njom cete uzivati u sreci. Vasa dobrota ce biti nagradjena na jedan prelep nacin, vi cete biti nagradjeni sa velikom ljubavnom srecom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DOBRA VILA 2)

Ako ste izabrali drugu dobru vilu:

Postoji nesto sto vi ne zelite da priznate sebi, a to je da jos uvek volite bivseg partnera. Iako je mnogo vremena proslo od rastanka vas i te osobe, vasa osecanja prema toj osobi nisu nestala. Vi prosto veoma cesto razmisljate o toj osobi, ali prosto sebi ne zelite priznati da tu osobu jos uvek volite. Ipak, vi ste osoba velike duse i vi ste osoba koja zasluzuje srecu, a vi cete biti nagradjeni zbog dobrote i zbog dobrih dela. Vas ce nagraditi dobra vila i to na takav nacin sto ce vam omoguciti da ponovo zapocnete vezu sa osobom koju jos uvek volite. Upravo je to ono sto vi u dubini vase duse zelite, a upravo vas to i ocekuje. Dobra vila ce vam pomoci da ponovo zapocnete vezu sa bivsim partnerom, samo sto ce u toj novoj vezi sve biti lepse i bolje za vas.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2