Da li te u zivotu cekaju SUZE i BOL, ili VELIKA SRECA?! Izaberi jedna VRATA i saznaj!

Da li te u zivotu cekaju SUZE i BOL, ili VELIKA SRECA?! Izaberi jedna VRATA i saznaj!

21 Marta, 2019 0 By ADMIN 2
Podijeli na Facebook

Zivot nije fer. To znamo svi mi, i zivot nam ne poklanja uvek ono sto od njega ocekujemo. Ipak, u svima nama tinja nada da ce nam zivot u buducnosti omoguciti bezbrizne dane ispunjene osmesima…

 

VRATA 1)

Ako ste izabrali prva vrata:

Razmisljate o buducnosti, ali ne razmisljate na pozitivan nacin. Vama je prosto dosta tuge i razocarenja pa zbog toga nemate velika ocekivanja od buducnosti. Vi isto tako smatrate da zivot nikada nece biti fer prema vama. Ipak, vas u buducnosti ocekuju razna desavanja, vama je zivot namenio kako razloge za tugu, tako i razloge za srecu. Vas u bliskoj buducnosti ocekuju samo tuga i bol, i to zbog toga sto cete raskinuti sa vasim trenutnim parnterom. Medjutim, vi cete posle odredjenog vremena shvatiti da za sve postoji razlog. Vi cete posle odredjenog vremena upoznati osobu sa kojom cete zapoceti vezu, a ispostavice se da je ta osoba zapravo ona sa kojom vam je sreca sudjena. Vi cete upravo sa tom osobom uspeti da se izborite za ostvarenje brojnih zivotnih ciljeva i snova. Vama je zivot namenio prvo suze i bol, pa onda veliku srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VRATA 2)

Ako ste izabrali druga vrata:

Pokusavate da ne razmisljate ni o proslosti, ni o buducnosti. Vi pokusavate da razmisljate samo o sadasnjosti. Ono sto vi ne zelite da priznate jeste to da se zapravo plasite tuge, vi zapravo smatrate da vam je zivot namenio samo suze i bol i vi ste iz nekog razloga ubedjeni u to. Medjutim, vi niste u pravu. Vama nije zivot namenio ni suze, a ni bol, vama je zivot namenio samo srecu. Ipak, vi necete biti srecni na mestu na kojem ste trenutno, vas u bliskoj buducnosti ocekuje promena okruzenja i vi cete otici na ”mesto srece”. Vama je zivot namenio veliku promenu, vi cete promeniti okruzenje, ali cete na tom mestu uzivati u velikoj sreci. Vas ocekuje sve ono sto ste i zasluzili, a vi ste bez dileme zasluzili samo srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2