Bik: Svima ce POMOCI, a nikome nece ODMOCI – Njegovo SRCE svim ljudima zeli samo SRECU!

Bik: Svima ce POMOCI, a nikome nece ODMOCI – Njegovo SRCE svim ljudima zeli samo SRECU!

Mart 8, 2019 0 By ADMIN 2
Podijeli na Facebook

Moze svaki covek da mu pronadje manu, ali niko ne moze reci da je on los covek. Bik je prosto covek koji vraca veru u neko lepse sutra i on svima i to od sveg srca zeli samo najbolje. Mrznja i ljubomora u njemu ne postoje, on je covek velike duse…

 

Cesto neshvacen, cesto nailazi na nerazumevanje, bik je covek kojem bi mnogi da sude. Drugim ljudima se kod njega ne dopada to sto je neiskvaren. Bik je prosto oduvek bio dobar covek i njegova dobrota ocigledno mnogima smeta. Kod njega ne postoje izgovori, nego postoje samo nacini i ono sto je sigurno jeste da on nikome nece odbiti da pomogne. Sve sto bik zeli sebi, on zeli i drugim ljudima. Moze neko u biku da trazi zlo dugo vremena, ali ga nikada ne moze pronaci.

Pridruži se u našu GRUPU ako si BIK, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bik je oduvek bio dobar prema svima, ali je zbog toga oduvek bio los prema sebi. Na sve je on umeo da misli sem na sebe i na svoju srecu. Veoma su cesti pokusaji njegovih dragih osoba da ga promene. Njegove drage osobe zele da ga promene zbog toga sto smatraju da ga dobrota mnogo kosta. Medjutim, bik je i sam toga svestan, ali se on prosto nikada nece i ne moze promeniti.

Bik je covek koji ne zatvara oci pred napravdom, nego se protiv nje bori, a on isto tako zeli da pomogne svakom coveku. Nikada se biku nije desilo da nekom coveku odmogne. Jednostavno je on covek koji ce svima pomoci ako je to u prilici, on nikada nece odbiti bilo kom coveku da pomogne. Bik nekada pomaze cak i losim ljudima, ali sve to govori samo o njegovoj ljudskoj velicini.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2