Da li te ocekuje RASKID, OSTVARENJE SNA ili POCETAK NOVE VEZE: Izaberi jednu KARTU LJUBAVI i saznaj!

Da li te ocekuje RASKID, OSTVARENJE SNA ili POCETAK NOVE VEZE: Izaberi jednu KARTU LJUBAVI i saznaj!

10 Februara, 2019 0 By ADMIN 2

Svakoga od nas zanima sta nam buducnost donosi, ali sigurno da svakoga od nas najvise zanima sta nas ocekuje u buducnosti kada je ljubav u pitanju, a na nasa pitanja odgovore mogu da nam daju karte ljubavi…

 

KARTA LJUBAVI 1)

Ako ste izabrali prvu ljubavnu kartu:

Vi ste osoba koja na sve gleda na neki razuman nacin i vi veoma dobro sve shvatate i vi upravo zbog toga znate da se vasa veza u kojoj ste trenutno ne krece u dobrom smeru. Vi imate zelju da se borite za uspeh vase veze, medjutim vas partner vam sve otezava sa nerazumnim postupcima pa vi zbog toga cak nekada razmisljate i o raskidu. Ono sto vas uskoro ocekuje je upravo raskid, a vi cete se odluciti za raskid samo zbog toga sto cete upoznati osobu o kojoj iz nekog razloga uopste necete moci da prestanete razmisljati, vi cete se uskoro odluciti za raskid veze jer vise necete zeleti da prastate vasem partneru, a posle odredjenog vremena vi cete zapoceti vezu sa osobom koja ce vam zaista mnogo odgovarati. U realtivnom kratkom vremenskom periodu vas ocekuje kako raskid veze, tako i ulazak u novu vezu i upravo vam to bliska buducnost donosi kada je u pitanju plan ljubavi vaseg zivota.

 Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

KARTA LJUBAVI 2)

Ako ste izabrali drugu ljubavnu kartu:

Sve sto vi zelite jeste bar neki razlog za srecu, vi samo zelite da vam ljubav omoguci bar neke razloge za srecu jer vam je prosto dosadilo da se borite sa ljubavnom tugom. Situacija na planu vase veze trenutno ni malo nije dobra, ali ce to uskoro postati samo ruzna proslost. Vas uskoro ocekuju neka veoma lepa desavanja tokom kojih ce vam vas partner konstantno dokazivati svoju ljubav, a vas isto tako ocekuje i ostvarenje vaseg velkog ljubavnog sna. Ono sto vi ne znate jeste to da vas partner vec pokusava da ucini nesto kako bi vam se taj san ostvario, a vama ce se u bliskoj buducnosti upravo najvise zahvaljujuci vasem partneru, vas najveci san zaista i ostvariti. Vas ocekuje ostvarenje vaseg najveceg ljubavnog sna i upravo vas to uskoro ocekuje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2