Zena VODOLIJA: NE GUBI DRAGOCENO VREME NA LJUDE KOJI BI JE SUTRA MOGLI IZDATI!

Zena VODOLIJA: NE GUBI DRAGOCENO VREME NA LJUDE KOJI BI JE SUTRA MOGLI IZDATI!

11 Januara, 2019 0 By ADMIN 2

Pokloni na ovom svetu ne postoje, sve se mora zasluziti, za sve se moramo izboriti, a svako ko zeli zenu vodoliju kraj sebe se prosto mora za to izboriti i to sa brojnim delima. Zenu vodoliju kraj sebe ne moze imati svako, nju kraj sebe mogu imati samo odabrani…

 

Njoj nisu potrebni nikakvi saveti, njoj nije potrebna nikada pomoc, zena vodolija je dovoljno mudra, sposobna i inteligentna dama da moze sama da se izbori za srecu. Zena vodolija izaziva divljenje i to je tako svakoga dana, ona izaziva divljenje zbog svoje neverovatne sposobnosti, a takodje je zena vodolija mnogo postovana zbog svoje samostalnosti.

Pridruži se u našu GRUPU ako si VODOLIJA,  i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je cinjenica jeste da ne postoji prvise zena kao sto je ona, ne postoji previse zena koje su sposobne same da se izbore za srecu bez bilo cije pomoci, medjutim zena vodolija nije kao ostale zene, ona je mnogo hrabrija, sposobnija i snalazljivija.

Zena vodolija je dama koja zaista moze sve sama, medjutim njoj su ipak potrebne neke osobe, njoj su potrebne osobe kako bi sa njima podelila ogromnu ljubav koja postoji u njenom srcu. Ne trebaju zeni vodoliji osobe kako bi se na njih mogla osloniti, ona jednostavno moze sve sama, nego su njoj potrebne osobe sa kojima moze podeliti svoju veliku ljubav.

Ipak, imati zenu vodoliju kraj sebe ne moze svako, ne moze svako biti u okruzenju zene vodolije. Ona jednostavno svoje srce ne poklanja na dlanu losim ljudima, zeni vodoliji je za sve potrebno odredjeno vreme.

Zenu vodoliju zapravo kraj sebe imaju samo one osobe koje su spremne da se za nju i za njenu ljubav bore dugo vremena i to ne razne nacine.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2