Zena STRELAC: ONO STO JE NE UNISTI SAMO JE OJACA – Ona je NEUSTRASIVI BORAC!

Zena STRELAC: ONO STO JE NE UNISTI SAMO JE OJACA – Ona je NEUSTRASIVI BORAC!

11 Januara, 2019 0 By ADMIN 2

Njen zivot je sve bio samo ne lak, njen zivot je zapravo jedna neprikidna borba u kojoj ona pokusava da se izbori za pobedu. Tamo gde se drugi zaustavljaju ona koraca hrabro napred, tamo gde se svi predaju ona nastavlja da se bori, zena strelac je neustrasivi borac koji se je spreman da se bori do pobede…

 

Svi bi drugi da su na njenom mestu odustali, svi bi drugi pobegli da su na njenom mestu, ali ona nije kao drugi ljudi, ona je mnogo snaznija i upornija od drugih ljudi. Zena strelac je dama koja je spremna sve da pokusa, sve ce sebi zena strelac dopustiti, ali nikada sebi nece dopustiti da se preda pre borbe, ona ne odustaje od svojih ciljeva lako, ona je spremna da se bori i ona je spremna da pokusa ostvariti cak i ono nemoguce.

Pridruži se u našu GRUPU ako si STRELAC, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zenu strelca krasi velika lepota, upravo je zbog lepote toliko omiljena i drustvu, ipak nije lepota zene strelca njen najveci kvalitet, zapravo je najveci kvalitet zene strelca njena mentalna snaga.

Niko nije mentalno snazan kao ona, niko ne veruje vise u sebe od nje, ona je jednostavno dama koja veruje u srecu, ona u najtezim situacija veruje da ce se sve promeniti. Duh zeni strelcu nikada nije bio slomljen, njen duh ne moze biti slomljen, zena strelac je dama nesalomivog duha, ona je dama koja veruje u pozitivne stvari i zbog toga ona ne odustaje od svojih snova.

Toliko je problema u zivotu imala, toliko je se ona borila sa tugom, ali to zenu strelca nije unistilo, to je nije uspelo naterati da izgubi veru u srecu, zapravo su sva ta teska desavanja zenu strelca samo ojacala, zapravo je zena strelac dama koju ono sto je ne unisti, samo dodatno ojaca.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2