Zena JARAC: ONAJ OD KOGA ODE JE NE MOZE IMATI VISE NI U SNU – Povratak za nju NE POSTOJI!

Zena JARAC: ONAJ OD KOGA ODE JE NE MOZE IMATI VISE NI U SNU – Povratak za nju NE POSTOJI!

7 Januara, 2019 0 By ADMIN 2

Svako ko poznaje zenu jarca zna koliko je ona ponosna, medjutim uvek neke osobe zive u velikoj zabludi i smatraju da ce im se ona vremenom vratiti, medjutim za to sanse uopste ne postoje, kada zena jarac ode onda za nju povratak uopste ne postoji.

Pridruži se u našu GRUPU ako si JARAC, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ne odlazi zena jarac bez razloga, ne napusta ona voljenu osobu bez razloga, medjutim kada se ona odluci za kraj onda je to ”gotova prica”.

Onaj covek od koga ona ode zapravo se samo uzalud nada da ce se ona vratiti, onaj covek od koga ona ode ne treba da zivi zivot u zabludi posto se ona vratiti sigurno nece. Zena jarac kada ode od neke osobe, onda je ta ne moze imati ponovo kraj sebe cak ni u snovima.

Zena jarac je veoma emotivna dama, emocije su kod nje prisutne i njoj nije ni malo lako da ode, ali kao sto je vec receno ona je izuzetno ponosna i dostojanstvena i zbog toga ona nikome ne dopusta da se igra sa njom.

Ne pravi nikada istu gresku zena jarac, ona ne ponavlja greske, kod nje je zapravo sve veoma jednostavno, ona je dama koja kada ode onda ni ne pomislja na povratak.

Stranice: 1 2