Zena VODOLIJA: NE PRISTAJE NA UCENE I ONA ZA LJUBAV NE MOLI – Ona ODLAZI od NEZAHVALNIH ljudi!

Zena VODOLIJA: NE PRISTAJE NA UCENE I ONA ZA LJUBAV NE MOLI – Ona ODLAZI od NEZAHVALNIH ljudi!

3 Januara, 2019 0 By ADMIN 2

Mnogo kvaliteta ima, ali ono sto se kod nje moze primetiti jeste veliko dostojanstvo. Zena vodolija ce se odreci srece, ali se nikada nece odreci dostojanstva, ona je dama koja preko nekih postupaka ne prelazi, ona je dama koja nikoga za ljubav ne moli…

 

Mnogi se bore za nju, mnogi o njoj sanjaju i kada se konacno uspeju izboriti za nju onda ne umeju da je cene. Zena vodolija ne poklanja svoje srce na dlanu lako, za to je se potrebno izboriti, medjutim onaj covek koji se za nju izbori moze od nje ocekivati besuslovnu podrsku i neverovatnu kolicinu ljubavi.

 Pridruži se u našu GRUPU ako si VODOLIJA, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zena vodolija je dama u cijem srcu neke osobe imaju potpuno nezamenljivo mesto, medjutim ljubav je jedno za zenu vodoliju, a dostojanstvo sasvim nesto drugo. Zena vodolija je veoma ponosna i ona ce uvek izabrati pre dostojanstvo nego ljubav, nikome zena vodolija nece dopustiti da se igra sa njom i sa njenim emocijama.

Zena vodolija je dama koja prati svaku svoju dragu osobu, ona za drage sobe cini cak i nemoguce, ona pruza neverovatnu podrsku, ipak neke osobe pomisle da se mogu sa njom igrati pa zbog toga one na kraju i ostanu bez nje. Zena vodolija zna sta moze dopustiti, a sta ne, zena vodolja jednostavno ma koliko da volela neke osobe, ona im ipak nece dozvoliti da joj slome srce.

Ima snage u zenu vodoliji i uvek ce biti snage, ona ce uvek imati snage da ode od onih nezahvalnih ljudi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2