HOROSKOP LJUBAVNIH PROMENA: Ovog znaka tokom JANUARA ocekuje RASKID, a ovog pocetak NOVE VEZE!

HOROSKOP LJUBAVNIH PROMENA: Ovog znaka tokom JANUARA ocekuje RASKID, a ovog pocetak NOVE VEZE!

26 Decembra, 2018 0 By ADMIN 2

Veoma je malo vremena ostalo do pocetka nove, 2019. godine, a zvezde otkrivaju pripadnicima ova DVA znaka da ih ocekuju veoma bitna desavanja vec na pocetku godine, tokom meseca januara. Za jednog znaka zvezde imaju lepe vesti i otkrivaju mu da ga ocekuje pocetak nove veze, dok jednom znaku zvezde otkrivaju da ga ocekuje raskid…

 

Znak koga ocekuje RASKID tokom meseca JANUARA je DEVICA:

Drage device, vi ste trenutno u vezi koja zaista mnogo ne obecava. Kada ste ulazili u tu vezu vi ste ocekivali mnogo vise, medjutim vasa ocekivanja se nisu ispunila. Iako se vi jos uvek nadate da ce se sve promeniti na planu vase veze na bolje, ipak do toga nece doci. Vama ce naredna 2019. godina poceti veoma lose, vas vec tokom meseca januara ocekuju raskid vase veze. Na pocetku januara meseca vas ocekuju neka veoma lepa desavanja, medjutim vec 8. januara vas partner ce uciniti nesto veoma lose i na takav nacin ce vam neneti tugu. Vas partner ce se i posle toga nastaviti ponasati slicno i on ce vec u periodu izmedju 18. i 20. januara uciniti nesto sto vi nikako necete moci oprostiti. Upravo vas tada ocekuje izdaja voljene osobe, a vi cete se zbog toga odluciti za raskid.

Vi prosto necete vise zeleti da budete u vezi sa osobom koja vas ne zasluzuje pa cete se zbog toga odluciti za raskid. Ipak, da vam mesec januar ne bude neverovatno los pobrinuce se jedan susret koji vas ocekuje poslednjeg dama januara, naime vi cete danas upoznati osobu koja ce na vas ostaviti pozitivan utisak, a veoma lako se moze desiti da vi sa tom osobom vremenom zapocnete novu vezu.

Ipak, sve u svemu, vama mesec januar donosi raskid veze i sigurno vam nece biti ni malo lako.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2