LJUBAVNI HOROSKOP za 18.decembar:  Nekoga ocekuju VELIKA LJUBAVNA IZNENADJENJA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 18.decembar: Nekoga ocekuju VELIKA LJUBAVNA IZNENADJENJA!

17 Decembra, 2018 0 By Tiger
Podijeli na Facebook

SKORPIJA

   Vi ste postali veoma ljubomorni i nimalo vam se to ne svidja ali jednostavno ne mozete da kontrolisete svoje emocije.Iskreno volite i smeta vam svako ko se samo priblizi vasoj voljenoj osobi. Imajte na umu da je jako  vazno da  prestanete da  je krivite za sve jer cete na kraju  bez nje ostati.

STRELAC

   Ljubomora je ono sto kvari vasu vezu ali za  to ste sami krivi jer nesvesno partneru dajete razloga da misli da nesto krijete.Razmislite kako  bi bilo kada bi ste za promenu poceli da se ponasate iskreno i stalno mu dokazivali da nema  razloga da sumnja u vas.

 JARAC

  Ovo ce za vas biti dan kada cete preseci i doneti neke vazne odluke.Moramo da naglasimo da bi bilo pametno da pre svega razmislite o svemu ali pre svega  da shvatite ko je osoba koju zelite kraj sebe.Kada to budete znali  sve ce ici mnogo lakse i mnogo brze i necete imati razloga za sumnje

VODOLIJA

  Priznajte voljenoj osobi sta mislite.Recite joj sta vas muci i zajedno nadjite nacin da resite probleme koje imate.To je jedini nacin, i zapravo je to ono najbolje sto mozete.Nemojte se praviti da je sve u redu kada nista nije.

 RIBA

 Moglo bi se reci da ste zadovoljni  ponasanjem vaseg partnera.Iako on bas i ne ume da vam dokaze da mu je stalo i pokaze onda kada vi to zelite vi znate da je on uvek tu,da vam nikad nece okrenuti ledja i pre svega da ce biti tu cak i da vam svi drugi ledja okrenu.

Stranice: 1 2