Zena DEVICA: ZA NJU I ZA NJENU LJUBAV SE VREDI BORITI – Sreca sa njom je prosto OBECANA!

Zena DEVICA: ZA NJU I ZA NJENU LJUBAV SE VREDI BORITI – Sreca sa njom je prosto OBECANA!

11 Decembra, 2018 0 By ADMIN 2

Zagonetna, tajanstvena i veoma posebna, zena devica je dama o kojoj se veoma malo toga zna. Ona ne otkriva sve o sebi, da bi je neko upoznao potrebno je da se izbori za njeno poverenje, a za nju se zaista vredi boriti, jer onaj ko se izbori za njeno poverenje i za njenu ljubav samo se sreci moze nadati…

 

Ceo svoj zivot se trudi i bori, nista ona nije dobila na poklon. Ona je svesna da pokloni ne postoje i da zivot nikome nista ne poklanja. Bas kao sto je se ona morala izboriti za svoje ciljeve i za svoje snove isto tako se drugi ljudi moraju izboriti za nju i za njenu ljubav.

Zena devica je dama koja svoje srce nikome olako nece pokloniti, ona nece pokloniti srce osobama koje ce je pre ili kasnije izdati, ona svoje srce poklanja samo retkim ljudima, ona svoje srce poklanja samo ljudima koji su spremni za to da se izbore.

Ne gleda ona nikoga sa visine, ona ima postovanja za sve i ona smatra da svaki covek zasluzuje priliku. Upravo ona svakom covek pruza priliku da se pokaze i da se dokaze, ona svakom coveku pruza priliku da je upozna. Medjutim, zenu devicu nije lako upoznati i za to je potrebno mnogo vremena i ona to zna, ipak ona upravo na takav nacin pokusava da shvati da li je nekoj osobi stalo do nje ili ne, jer samo one osobe koje budu istrajne i koje se bore za nju od nje mogu ocekivati da ce im pokloniti srce i da ce im pokloniti svoje poverenje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2