LJUBAVNI HOROSKOP za 12.decembar:Vodolijama ce neko IZJAVITI LJUBAV,Device ceka ZANIMLJIV DAN…

LJUBAVNI HOROSKOP za 12.decembar:Vodolijama ce neko IZJAVITI LJUBAV,Device ceka ZANIMLJIV DAN…

11 Decembra, 2018 0 By Tiger

OVAN

 Ako zelite da sredite svoj emotivni zivot, imajte na umu da  morate prvo da priznate sta je ono sto osecate.Nema razloga da krijete svoje emocije jer sve dok tako radite male su sanse da cete biti srecni.

 

BIK

 Odlican dan za resavanje emotivnih dilema.U poslednje vreme imate vecih problema     jer ne znate ko je osoba koju zelite kraj sebe.Nemojte nikome davati laznu nadu dok  ne shvatite ko je osoba koja vam je potrebna.

 

BLIZANCI

Moglo bi se reci da je pred vama period u kome cete moci da uzivate u ljubavi,ali danas prosto nije takav dan.Nas je savet da se posvetite nekim drugim stvarima i da u drugi plan stavite  emocije i sve sto ima veze sa njima.

 

RAK

 Imate razloga za srecu, jer osoba koju zelite oseca isto to prema vama.Mozda to ona ne ume da pokaze,ali znajte da joj je stalo do vas i danas ce vam to jasno i staviti do znanja.Razloga za brigu nemate.

 

LAV  

Prija vam drustvo jedne vodolije,ali u poslednje vreme ste nekako cutljivi  ne zelite nikome da priznate sta je ono sto osecate.Nije vam to bas pametno jer time gubite mogucnost da sredite svoj emotivni zivot ali i da pronadjete dugo ocekivanu srecu.

 

DEVICA

Moglo bi se reci da je pred vama zanimljiv dan,narocito ako ste u vezi.Vas partner ima neke kreativne ideje i on zeli da zna sta je ono sto vi prema njemu osecate odnosno sta planirate kada je vasa  buducnost u pitanju.

 

VAGA 

Osoba sa kojom ste u poslednje vreme ima neke probleme koji mnogo uticu na njeno raspolozenje.Nemojte misliti da njoj nije stalo do vas, vec pokusajte na drugi nacin da  joj pomognete i da joj pruzite ljubav i reci podrske.Potrebno joj je to.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2