Evo sta vas DANAS OCEKUJE: Biku neko IZJAVLJUJE LJUBAV, za Vagu imamo LEPE VESTI…

Evo sta vas DANAS OCEKUJE: Biku neko IZJAVLJUJE LJUBAV, za Vagu imamo LEPE VESTI…

11 Decembra, 2018 0 By Tiger

OVAN

Morate da odredite prioritete u svom  zivotu.Iako se vi trudite da      zavrsite  svoje obaveze i da se posvetite  voljenim osobama, ne mozete sve stici i sebe uvek stavite na zadnje mesto.Nas iskreni savet je da   pazite na svoje zdravlje jer  malo spavate.

BIK

Vi  bi ste danas mogli da se odusevite  kada shvatite koliko je nekome stalo do vas.Velike su sanse da ce  jedna osoba danas da vam izjavi ljubav.Iako se nece raditi o osobi prema kojoj osecate isto nas vam je savet  da joj  ipak date sansu.

BLIZANCI

Vi ste osoba koja moze sve sto  pozeli ali u poslednje vreme ste poceli da zapostavljate  svoje ciljeve i svoje potrebe i da vam sve drugo   bude prece od vas samih.  Danas cete imati priliku da ispravite svoju gresku i da sto je  najvaznije –    ugodite sebi nakon dugo vremena.

RAK

Moglo bi se reci da ste danas veoma raspolozeni i da vam sve ide  onako kako ste i planirali.Iskreni ste prema voljenoj osobi i ona je danas veoma srecna znajuci da vam je stalo do nje i   na neki ce vam se nacin danas i oduziti  za svu vasu ljubav.

LAV

Ovo ce biti miran dan za vas,dragi lavovi.  Nece biti nikakvih promena ni na polju emocija ali ni na polju ljubavi i zapravo ce sve biti bas onako kako se nadate  jer vam je odmor preko potreban i krajnje je vreme da ugodite sebi  i da se odmorite i konacno naspavate.

DEVICA

Vi ste primer osobe koja moze sve sto pozeli ali ste izgubili volju da se borite za jednu osobu  jer vam je ona dokazala da prosto nije vredna vase borbe ali ni vase ljubavi.

Danas ce vam samoca i tisina prijati vise od svega.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2