RAK: Niko od njega NE VOLI JACE, i BOLJEG COVEKA od njega na svetu NEMA!

RAK: Niko od njega NE VOLI JACE, i BOLJEG COVEKA od njega na svetu NEMA!

15 Novembra, 2018 0 By Tiger
Podijeli na Facebook

Nema dileme ako se prica o tome koji znak zodijaka ima najvise emocija.To je Rak.On ne samo da ima najvece srce u celom zodijaku vec ume da voli onako kako nijedan drugi ne bi znao ni u snovima.

RAK   je jedan od onih znakova koji se nikad ne zaljubljuju na prvi pogled   i kome je zapravo fizicki izgled osobe sa kojom su najmanje bitan,jer jedan rak zna da  nekada  neko  izgleda najlepse na svetu ali mu je zato u dusi samo praznina i to jedan od najvecih razloga sto osoba rodjena u ovom znaku   najvise ceni one sto imaju dusu i koji znaju da vole iskreno bez obzira na ono sto  je na njima.Rak smatram da su najbolji  ljudi na svetu samo oni koji znaju voleti.

I zato se on nikad ne daje tako lako,i nikome.Moze se cak reci da je veoma tezak na tome i  iz prostog razloga  sto se plasi da ne dodje do razocarenja osoba rodjena u ovom  znaku se tesko bilo kome predaje.Cak ima rakova koji vole samo jednom u zivotu i nikada vise ali zato kada se jedan rak zaljubi onda su srecnici oni  koji imaju tu cast da  drze njegovo srce u svojim rukama.Ako se pitate kako je to moguce,odgovor je veoma prost: Jedan Rak daje sve ono sto ima za osobu koju voli,on je veran i odan,osoba koja vas nece prevariti ni u mislima,kamoli fizicki.

U jednom raku ces imati ne samo ljubav vec i prijatelja,a on ce ti biti oslonac i podrska o kojoj si do tada mogao samo da sanjas.Rakovi nemaju potrebu da imaju mnogo partnera i oni nisu neko ko ide iz veze u vezu jer im nije stalo do zabave vec do pravog i iskrenog uzivanja kraj osobe sa kojom su.

Bas kao sto on daje sve od sebe da usreci osobu sa kojom je upravo tako zahteva i od druge strane. Ono sto nikad ne bi oprostio je prevara ali nema sumnje da je on mnogo tolerantan i da je u stanju da predje preko mnogo cega.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2