VODOLIJA i STRELAC: Vodoliju NIKO ne moze SLAGATI, a Strelac SVE VRACA ISTOM MEROM!

VODOLIJA

Ovo je znak zodijaka o kome je nezahvalno pisati jer je vodolija neko koga je tesko objasniti i o kome je zapravo  tesko  reci pravu istinu.Pre svega,ona je znak koji ima dva lica.Ako ste rodjeni u ovom Snemojte se  ljutiti zbog ovih reci,jer su to cinjenice.

Primera radi,vodolija moze da  bude najbolji covek na svetu,moze svima da   bude za primer,neko na koga se uvek mozemo osloniti,neko ko ce nam pruziti ruku i pomoc,osoba koja ima za cilj da svima pomogne i o kojoj ljudi imaju lepo misljenje.Ako joj pomognes na  bilo koji nacin nema sumnje da ce osoba rodjena  u ovom znaku to znati da ceni,ali ima tu jos jedan detalj koji je manje lep:  jer, nazalost, ako vodoliji pomazes i cinis dugo,a  onda je prvi put odbijes, velike su sanse da ce ona da se naljuti i da prosto zaboravi svu onu dobrotu koju si za  nju uradio.Ona je veoma implusivna,iako deluje kao osoba koja je mirna ali je cinjenica da nije. Ako se prema njoj lepo ponasas velike su sanse da ce i ona biti ista prema tebi ali ipak moramo da navedemo da  vrlo brzo menja misljenja,odluke, pa cak i neke principe.Kod nje nista nije crno ili belo,uvek postoji neka sredina i ona uvek vaga  pa mozemo reci da sa njom nista nije sigurno.

Ali,cinjenica je da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko je pametan i mudar,i koga prosto nije moguce slagati.Ako to samo i pokusas ocekuj da ce te jedna vodolija otkriti pre nego sto mozes i da zamislis. U ljubavi je odana i verna i neko je ko ce zbog prave ljubavi biti spreman na  sve.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Komentariši

error: Zabranjeno kopiranje!!!