VODOLIJA: NIKO NE MOZE VOLETI KAO ONA, NIKO NE MOZE USRECITI KAO ONA, NIKO NE MOZE POMOCI KAO ONA – Evo zbog cega svaki covek treba da je IMA KRAJ SEBE!

VODOLIJA: NIKO NE MOZE VOLETI KAO ONA, NIKO NE MOZE USRECITI KAO ONA, NIKO NE MOZE POMOCI KAO ONA – Evo zbog cega svaki covek treba da je IMA KRAJ SEBE!

13 Oktobra, 2018 0 By ADMIN 2

Vodolije su osobe koje se ne hvale, vodolije su veoma skromne, vodolije se zaista imaju sa mnogo toga pohvaliti samo sto to ne cine, vodolije su jedne veoma posebne osobe koje su uvek spremne da pomognu, a pomoc vodolija je od neprocenjive vrednosti…

 

Vodolije su osobe za koje je vreme veoma vazno, medjutim vodolijama nikada ne nedostaje vremena, one uvek imaju vremena za sve. Narucito vodolije imaju vremena za druge osobe, za njhove probleme, za sve ono sto ih muci.

Svaka osoba koja ima vodoliju kraj sebe zna koliko je vodolija zapravo dragocena, zna koliko je vodolija zapravo dobra osoba. Vodoliju apsolutno svaka osoba treba da ima kraj sebe i to zbog mnogo razloga.

Ono zbog cega bi pre svega svaka osoba trebala imati vodoliju kraj sebe je zbog njene spremnosti da pomogne. Vodolije su uvek spremne pomoci, vodolije su spremne pomoci u svakom delu dana ili noci. Niti jedna osoba ne moze da saslusa kao vodolija, vodolije su osobe kojima se moze poveriti svaka osoba, vodolije ce saslusati svaku osobu i sve njene probleme. Vodolijama to nije nikakav problem i one ce uvek pokusati pomoci nekoj osobi da bilo kakav problem resi, uvek ce one pronaci nacin uz pomoc kojeg ce ta osoba taj problem resiti.

Vodolije su i same mnogo puta u zivotu imale problema, mnogo puta su vodolije imale tuge i upravo u tim trenucima vodolije nisu imale osobu kraj sebe kojoj bi se mogle poveriti i koja bi im mogla pomoci da rese te probleme, upravo zbog tog razloga su vodolije uvek uz druge osobe kada im je pomoc potrebna, vodolije su tu jer znaju koliko je se tesko zapravo nositi sa tugom.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2