VAGA je BOGINJA HOROSKOPA : Zavodnica bez premca, najlepsi znak zodijaka ali i osoba sa kojom NIJE LAKO!

VAGA je BOGINJA HOROSKOPA : Zavodnica bez premca, najlepsi znak zodijaka ali i osoba sa kojom NIJE LAKO!

12 Oktobra, 2018 0 By Tiger

Osoba rodjena u znaku Vage je neko ko je u stanju da se bori za ono do cega joj je stalo.Istina, ona ne deluje kao neko ko je to u stanju da uradi, ali zapravo je potpuno drugacija nego sto se cini.

Jedna od  bitnih stavki koje moramo da pomenemo  sto se vage tice jeste to da ona ima problem da shvati sta je ono sto zeli.Jer je istina da su vage neodlucne ali to nije razlog da mislimo da su osobe rodjene u ovom znaku slabe licnosti.Naprotiv.

Vaga je neodlucna cesto samo zato sto ju je strah da bi moglo doci do toga da nekoga povredi nekom svojom recenicom ili svojim postupkom ali je cinjenica da osoba rodjena u ovom znaku jeste neko ko ume da voli i neko ko ce se naci kao pomoc i podrska onima kojima je to potrebno.

 

VRLINE OSOBE RODJENE U ZNAKU VAGE:

ISKRENOST.

Ali moramo da naglasimo da ova iskrenost nije apsolutna jer ako vaga shvati da ce time sto ce reci istinu nekoga da povredi onda ce radije tu gorku istinu da precuti.Ipak, ne u smislu da ce izeci laz.

 

VERNOST.

Zaista tesko ulazi u veze.Ali kada dodje do toga ona je verna i iskrena i zapravo je uzivanje biti sa njom.U vezi vaga zahteva postovanje pre svega.U stanju je da predje preko nekih stvari ali ako se uveri u to da osoba sa kojom  je ne ume da je ceni onako kako to jedna vaga zasluzuje onda ce vrlo verovatno da ode u potrazi za nekim ko ce to umeti i hteti.

 

ODANOST.

Vaga je iskreni prijatelj. Ono sto ona pruzi svojim prijateljima  ne moze niko drugi.Uvek se na nju mogu osloniti njeni najblizi,ali i ona isto ocekuje da se tako oni ponasaju prema njoj.

 

BOGINJA HOROSKOPA.

Najlepsa.

Privlacna.

Znak za kojim suprotni pol  uvek ludi.

 

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2