LJUBAV CE IH IZNENADITI KAO GROM IZ VEDROG NEBA: Ove znakove ocekuje POCETAK VEZE tokom OKTOBRA meseca!

LJUBAV CE IH IZNENADITI KAO GROM IZ VEDROG NEBA: Ove znakove ocekuje POCETAK VEZE tokom OKTOBRA meseca!

23 Septembra, 2018 0 By ADMIN 2

Desavanja u zivotima svih nas su veoma cesta, ali nista ne moze da nas iznenadi kao desavanja na planu ljubavi, neka desavanja nas veoma cesto iznenade i na neka desavanja ne mozemo da reagujemo. Upravo ce takav slucaj biti sa pripadnicima ova DVA znaka, naime zvezde upravo njima otkrivaju da ih tokom oktobra meseca ocekuje pocetak nove ljubavne price…

 

Prvi znak koga ocekuje POCETAK VEZE tokom OKTOBRA je RAK:

Rakovi su mnogo pogresnih izbora imali u zivotu, rakove je u zivotu veoma cesto vodilo srce, a ne zdrav razum, pa su rakovi mnogo puta birali pogresne ljude. Rakovi su narucito mnogo gresili u ljubavi, pa im je mnogo puta bilo slomljeno srce. Rakovi su osobe koje za ljubav zive i njima je ljubav nesto najvaznije sto postoji.

Rakovi nemaju srece u ljubavi, pitanje je veliko da li su rakovi ikada i imali srece u ljubavi koliko su zeleli, a rakove tokom oktobra ocekuje nesto potpuno neocekivano.

Zvezde otkrivaju pripadnicima znaka raka da ih tokom oktobra meseca ocekuje pocetak nove veze.

Naime, rakove vec u periodu od 7. do 10. oktobra ocekuje upoznavanje jedne osobe koja ce ih prosto ostaviti bez teksta, rakove ce upravo tada ”ljubav iznenaditi kao grom iz vedra neba” posto ce se upravo tada zaljubiti u tu osobu i to na prvi pogled. Rakovi ce biti ubedjeni da je ta osoba prava za njih, i nista im drugo nece biti vazno sve sto ce zeleti rakovi bice da zapocnu vezu sa tom osobom.

A rakove upravo to i ocekuje, rakovi ce sa tom osobom zapoceti novu ljubavnu pricu vec u periodu od 18. do 21. oktobra, a ispostavice se da je ta osoba zaista ”pravi izbor”, posto ce ih ta osoba postovati i voleti.

Mesec oktobar ce rakovima doneti nesto sasvim neocekivano, pripadnike znaka raka tokom oktobra ocekuje pocetak nove veze sa jednom zanimljivom osobom.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2