NJIMA SU ZVEZDE NAMENILE SRECU DO KRAJA GODINE: Ove znakove do kraja godine ocekuju cak i neka SUDBONOSNA DESAVANJA!

NJIMA SU ZVEZDE NAMENILE SRECU DO KRAJA GODINE: Ove znakove do kraja godine ocekuju cak i neka SUDBONOSNA DESAVANJA!

17 Septembra, 2018 0 By ADMIN 2

Mnogo vremena je jos ostalo do kraja godine, a sigurno da je svima u interesu da nam period do kraja godine bude ispunjen srecom, medjutim nekome se ocekivanja ispune, a nekome ne, medjutim zvezde otkrivaju pripadnicima ova DVA znaka da ce im period do kraja godine doneti srecu i da ih ocekuju neka sudbonosna desavanja…

 

Prvi znak kome su ZVEZDE NAMENILE SRECU do kraja godine je BIK:

Bikovi su osobe koje ne znaju sta je ona prava i velika sreca. Bikovi to ne znaju zbog toga sto im zivot nikada nije omogucavao da uzivaju u velikoj sreci, i ono malo srece sto su bikovi imali i za to malo srece su se oni sami izborili.

Od pocetka godine pa do sada bikovi su imali mnogo desavanja, ali veoma malo srece su bikovi imali od pocetka godine. Bikovi vec razmisljaju i sumiraju utiske o periodu od pocetka godine i uopste ne mogu biti zadovoljni, a takodje ocekivanja bikova nisu velika ni od ostatka godine.

Medjutim, bikove do kraja godine ocekuje samo sreca, bikove ocekuje uzivanje mozda i u najvecoj zivotnoj sreci. Zvezde ce pokloniti srecu bikovima, i bikovi ce imati mnogo srece sve do kraja godine. Bikove vec tokom oktobra meseca ocekuju neka veoma lepa desavanja na svim planovima zivota, a takodje ce bikovi tokom oktobra resiti sve probleme koje imaju u zivotu. Ipak, ono sto ce obeleziti period do kraja godine, ono sto ce zapravo obeleziti celu 2018. godinu bikovima ce im se desiti tokom novembra. Upravo ce bikovi tokom novembra upoznati svoju srodnu dusu i to ce je upoznati na jednom mestu gde su bikovi svakodnevno.

Bikove pred sam kraj godine ocekuje ulazak u vezu sa tom osobom, a ta veza ce biti osudjena na uspeh.

Mnogo srece, mnogo prelepih desavanja i sudbinski susret ocekuje bikove, pred bikovima je period do kraja godine koji ce im proteci u velikoj sreci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2