IZGLEDAJU SRECNO I NASMEJANO, A U SRCU TUGU KRIJU: Ovo su NAJTUZNIJI znaci horoskopa!

IZGLEDAJU SRECNO I NASMEJANO, A U SRCU TUGU KRIJU: Ovo su NAJTUZNIJI znaci horoskopa!

17 Septembra, 2018 0 By ADMIN 2

Neke osobe ne zele da se zale, neke osobe ne zele da opterecuju druge ljude sa svojim problemima, neke osobe se kriju iza svog ”laznog osmeha” i dok svi misle da su srecne, one su zapravo tuzne, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u ova DVA znaka…

 

Prvi znak koji ima mnogo TUGE u zivotu, a koji tugu krije je BIK:

Bikovi su osobe koje mnogi smatraju snaznim, nedodirljivim, mnogi smatraju da su bikovi kao od kamena. Ali to nije tako, i svaka osoba koja poznaje bika, ali koja ga stvarno poznaje zna da bik uopste nije srecan.

Bikovi jesu snazni, mogu oni pritisak da izdrze, mogu probleme da rese, ali bikovi su emotivni, bikovima postupci drugih ljudi mogu da donesu neverovatnu tugu, bikovima je mnogo puta bilo slomljeno srce.

Bikovi su osobe koje vole nekada da se osame, bikovi vole da budu sami, oni prosto ne zele da sire negativnu energiju, bikovi prosto ne mogu uvek da se prave da su dobro pred svojim dragih osobama,  a isto tako bikovi ne zele da opterecuju svoje drage osobe, ne zele da ih brinu.

Nemaju srece bikovi u zivotu, nemaju je skoro uopste, ali bikovi ne govore o tome, bikovi se ne zale, oni znaju da od toga nema nikakve koristi, umesto toga bikovi pokusavaju da rese sve probleme koje imaju, bikovi pokusavaju da se izbore sa svim problemima, ali to im veoma retko polazi od ruke.

Kada se pogledaju bikovi nikome ne bi palo na pamet da su oni tuzni, bikovi prosto blistaju, izgledaju nasmejano i srecno, oni su komunikativni, ali bikovi u svom srcu kriju ogromnu kolicinu tuge.

Bikovi su osobe kojima je potrebna samo jedna osoba u zivotu na koju se mogu osloniti, potrebna im je osoba koja ce ih postovati i voleti, ali obicno bikovi nemaju ni tu jednu osobu.

Bikovi su osobe koje se smeju kada im srce place, pripadnici znaka bika su osobe koje u svom srcu imaju mnogo tuge.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2