DNEVNI HOROSKOP za 18.septembar: Nekima se zivot danas MENJA IZ KORENA!

DNEVNI HOROSKOP za 18.septembar: Nekima se zivot danas MENJA IZ KORENA!

17 Septembra, 2018 0 By Tiger

OVAN

 

Vi  cete danas biti previse optereceni problemima koje cete imati.

Jednostavno vam se sve skupilo i na poslu i kod kuce,partner zahteva vise paznje,a vi jednostavno ne znate  gde cete pre.

Danas je pravo  vreme da zaboravite  na sve i da se posvetite sebi sto je vise moguce,zato odlozite ono sto mozete.

 

BIK

Imacete sukob  u porodici danas.Jednostavno   ce vam sve doci  preko glave, jer ste u poslednje vreme veoma napeti a problema na radnom mestu  ima vise nego ikada.

No,velika je greska sto zbog problema na poslu pocinjete da zapostavljate ljude do kojih vam je stalo i sto oni ispastaju.

 

BLIZANCI

Ako  budete nastavili da se tako ponasate i budete i dalje sebicni,vrlo je moguce da cete izgubiti one do kojih vam je stalo.U zadnje vreme ste bitni samo sebi i nikio od vama dragih ljudi vas ne prepoznaje i ne razume,i zato,ako vec imate neki problem onda je pravo  vreme da  ga podelite sa  onima koji vas vole.

 

RAK

Vama ce danasnji dan biti posvecen poslu.Utorak je i imate dosta obaveza koje ce vas toliko izmoriti da necete imati volje za bilo sta drugo.Upravo vam zbog toga partner moze zameriti  sto  ga zapostavljate ali jednostavno nije do vas, i pokusajte to da mu objasnite.

 

LAV

Vama se  vidi na licu da ste zaljubljeni i to je jedini razlog zbog kojeg imate veru u sve i volje vise nego ikada,snage takodje.Vi danas sve mozete,na radnom mestu ste bolji nego ikad do sada,poletni i puni samopuzdanja.Ljubav daje najveca krila i u to nema nikakve sumnje.

 

DEVICA

Nista vam se posebno danas nece desiti tako da ce ovaj utorak za vas na neki nacin biti krajnje monoton i dosadan.

No,vi mozete na to da uticete tako sto cete u vecernjim satima izaci  negde, odmoriti se, popiti kafu sa dragim ljudima…Zaboravljate na sebe,stalo vam je samo do posla i do obaveza i sve drugo vas ne zanima.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2