Ovim znacima SVI ZAVIDE jer su NAJBOLJI,NAJPAMETNIJI i NAJUSPESNIJI!

Ovim znacima SVI ZAVIDE jer su NAJBOLJI,NAJPAMETNIJI i NAJUSPESNIJI!

15 Septembra, 2018 0 By ADMIN 2
Podijeli na Facebook

Sta je kod strelca, jarca, i ovna drugacije u odnosu na ostale znakove, sa cim nas odusevljavaju…

 

Strelac, jarac, ovan – tri znaka kojima mnogi zavide, tri znaka koja neprestano odusevljavaju, sta je kod to njih drugacije?!

 

STRELAC

 

Strelcac je znak kod koga je mnogo toga drugacije u odnosu na ostale znakove.

Obicno su strelci osobe koje su u svemu umerene, ali koje mogu veoma burno da reaguju na neke situacije.

Strelci nikada ne govore neistine, nego je iskrenost kod njih nesto sto je posebno primetno, ne umeju da ”izgovore neistinu” pa uvek samo istinu govore, ono stoi strelcu moze da stvori nervozu jeste to kada neko o njima prica nesto sto nije istina, onda strelci pokazu svu svoju energiju i ne ”smiruju se” sve dok to ne isprave odnosno dok ne dokazu istinu, po tom pitanju su vrlo ”strogi”.

Kada je rec o strelcima u ljubavi, oni mogu da ”podnesu” neke partnerove greske, ali ne sve, strelci umeju da kazu svom partneru ako im se nesto kod njega ne dopada kako bi to on pokusao ispraviti, uvek ce reagovati i reci sta im smeta.

Ali obicno su strelci prema svojim voljenim osobama veoma nezni, puni paznje, ljubav i razumevanja, pa je svakako veoma dobro biti sa njima u vezi.

Ono sto strelcu veoma znaci jeste da imaju mnogo slobode u zivotu, ne vole da ih iko ”sputava” u onome sto zele uciniti to ne dozovljavaju.

Strelci su veoma neobicni, pa zbog toga cesto izazivaju divljenje, svakako su znak koji ima neke karakterisitke, pa su cesto ”jedinstveni”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3