VIKEND HOROSKOP: Pred OVIM znacima je VIKEND KAO IZ SNOVA!

VIKEND HOROSKOP: Pred OVIM znacima je VIKEND KAO IZ SNOVA!

6 Septembra, 2018 0 By ADMIN 2
Podijeli na Facebook

 

VAGA

Drage vage vas tokom vikenda ocekuju problemi, ali isto tako i neki razlozi za srecu. Vama ce probleme stvoriti jedna osoba kojoj mnogo verujete, a ta osoba ce odati jednu vasu tajnu i na takav nacin ce vam doneti tugu. Sto se tice razloga za srecu oni vas ocekuju na planu ljubavi, a ti razlozi vas ocekuje samo zbog toga sto ce vasa voljena osoba pokusavati na sve nacine da vam ulepsa vikend.

SKORPIJA

Drage skorpije vas tokom vikenda ocekuje nesto neocekivano. Naime, tokom vikenda cete se sasvim slucajno zateci u drustvu bivse ljubavi i prosto necete znati kako da se ponasate. Sem toga vas tokom vikenda ocekuje jedan veoma lep postupak jednog vaseg prijatelja koji ce vam mnogo znaciti.

STRELAC

Dragi strelci pred vama je veoma vazan vikend. Pred vama je vikend tokom kojeg cete konacno uspetii da resite brojne ljubavne probleme i nikakvi vise problemi na planu vase veze nece postojati, a da vam vikend bude potpun pobrinuce se vasa voljena osoba sa jednim romanticnim iznenadjenjem.

JARAC

Dragi jarcevi  tokom vikenda vas ocekuju brojne nesuglasice sa voljenom osobom. Vasa voljena osoba ce vam cak jasno pokazati da razmislja o raskidu i to zbog toga sto ona smatra da je ne volite i da je ne postujete. Borba za vasu vezu vas ocekuje tokom vikenda, pred vama je pakleno tezak vikend.

VODOLIJA

Drage vodolije pred vama je veoma tezak vikend. Vas tokom vikenda ocekuju brojne neocekivane obaveze, a obaveza cete imati na svim planovima zivota. Iako ste vi planirali da vikend iskoristite za odmor, to necete biti u prilici da ucinite upravo zbog obaveza. Vikend pred vama vam nikako nece ispuniti ocekivanja.

RIBE

Drage ribe vas prvog dana vikenda ocekuje velika rasprava sa voljenom osobom, koju ce izazvati upravo vasa voljena osoba. Medjutim, vasa voljena osoba ce shvatiti da je pogresila pa ce na sve nacine pokusavati da vam se iskupi, pa vas upravo zbog toga ocekuje jedan veoma lep postupak voljene osobe. Sem tih desavanja na planu ljubavi nista se vaznije nece desavati niti na jednom planu vaseg zivota tokom vikenda.

Stranice: 1 2