LJUBAVNA BAJALICA: Ako zelis da nikada vise drugu ne pogleda i da zauvek bude SAMO TVOJ!

LJUBAVNA BAJALICA: Ako zelis da nikada vise drugu ne pogleda i da zauvek bude SAMO TVOJ!

13 Avgusta, 2018 0 By Tiger

Svaki muskarac koliko god je zaljubljen u vas drage dame doći će u iskušenje da pogleda drugu ženu. Teško će moći da odoli da se ne okrene za atraktivnom ženom pa čak i pred vama. Zamislite šta je u stanju da uradi kada ga vaše oči ne gledaju. Svaka atraktivna žena je potencijalna opasnost jer muškarci su takvi ne mogu da odole da ne upute pogled požude kada vide nekog privlačnog njihovom oku.

Ako želite da se vama to ne dešava evo šta morate da uradite. Donosimo vam stvari i otkrivamo vam jednostavne trikove koje trebate da uradite i da vaš muškarac ostane zauvijek samo vezan za tebe. Neće mu pasti na pamet da ikada više pogleda drugu ženu, a kamoli da pomisli na nešto više sa drugom ženom. Vežite ga sebe neraskidivim nitima. Sve što trebate uraditi pročitajte dalje u tekstu.

Фотографија корисника Marina Nedeljkovic

Ako želite da vaš muškarac ne gleda drge žene mogli biste da uradite sljedeće: uzmite nekoliko vlasi njegove kose i nad upaljenom svijećom držeći u dlanu njegove vlasi izgovarajte: „tvoje oči vide samo mene. Za njih ne postoji druga žena. Tvoje oči postoje samo za mene“. Ovu bajalicu ponovite deset puta iznad upaljene svijeće. Bilo bi poželjno da samo gori svijeća da sva druga svjetla pogasite i da bude mrak.

Najbolje da to uradite poslije ponoći. Potom kad ste to obavili uzmite njegove vlasi zamotajte ih u neku vašu lični maramu ili neki drugi dio odjeće i ostavite na samo vama znano mjesto. Nikada poslije ne koristite taj dio odjeće najbolje da to stoji dok god vi imate zanimanje za dotičnog muškarca.

Još jedna bajalica koja je veoma efikasna kada je u pitanju da muškarac postane samo vaš je sljedeća… upratite kada je pun mjesec na nebu i onda se odšetajte do najbližeg mosta ili iznad neke druge vodene površine i izgovarajte sljedeće riječi: „Mjeseče, neka tvoja energija pune snage oči mog muškarca usmjeri samo za mene. Neka njegove oči budu moje oči. Neka njegove oči gledaju samo moje oči“.

nastavak na sljedecoj strani…

Stranice: 1 2