Sta mozemo ocekivati od reprezentacija Hrvatske i Srbije na SVETSKOM PRVENSTVU, da li mogu ”ORLOVI” i ”VATRENI” da ostvare znacajan rezultat?!

Sta mozemo ocekivati od reprezentacija Hrvatske i Srbije na SVETSKOM PRVENSTVU, da li mogu ”ORLOVI” i ”VATRENI” da ostvare znacajan rezultat?!

Juni 15, 2018 0 By ADMIN 2
Podijeli na Facebook

Svetsko prvenstvo je vec pocelo, 21. po redu svetsko prvenstvo je pocelo u Rusiji, a na svetkom prvenstvu ucestvuju i reprezentacije Srbije i Hrvatske, ono sto nas sve zanima jeste kakvi su dometi reprezentacija sa ovih prostora, zanima nas u kakvom ce se svetlu pokazati reprezentacije Hrvatske i Srbije…

Fotografija korisnika/ce Armin Leo Čović.

 

HRVATSKA

Fotografija korisnika/ce Armin Leo Čović.

Iza reprezentacije Hrvatske je veoma tezak period, iza reprezentacije Hrvatske je veoma turbulentan period sa brojnim desavanjima, iza Hrvatske je period pracen problemima, a sve je to uticalo i na uspehe reprezenatacije.

Reprezentacija Hrvatske je nastupala u kvalifikacijama u grupi u kojoj su bile takodje, izmedju ostalih, i reprezentacije Ukrajine, Turske i Islanda, medjutim iako je Hrvatska sigurno kvalitetnija od tih reprezentacija, ipak je Hrvatska uz mnogo problema iz te grupe prosla u baraz, Hrvatska je cak morala da pobedi u poslednjem kolu reprezentaciju Ukrajine kako bi uopste razmisljala o SP, medjutim ”vatreni” su u tome uspeli i na kraju su u medjusobnom duleu sa reprezentacijom Grcke uspeli da se domognu glavnog cilja,a to je svakako Svetsko prvenstvo.

Iako je reprezentacija Hrvatske bila pracena brojnim problemima ipak je se reprezentacija Hrvatske domogla svetskog prvenstva.

Hrvatska je na svetskom prvenstvu u grupi sa reprezentacijama Argentine, Nigerija i Islanda, a ocekivanja od Hrvatske su velika.

Hrvatska ima veoma jak sastav, u redovima ”vatrenih” je mnogo poznatih i odlicnih fudbalera, pa se javnost u Hrvatskoj sa velikim pravom nada dobrom rezultatu.

Ipak u velikoj meri ce uticati na sve prva utakmica sa Nigerijom, koju reprezentacija Hrvatske igra vec u subotu 16. juna, upravo tada ce se videti da li je selektor Hrvatske Zlatko Dalic uspeti da ”slozi kockice” i da se reprezantacijom ostvari veliki rezultat.

Svakako da navijaci reprezentacije Hrvatske imaju cemu da se nadaju, posto u reprezentaciji Hrvatske igraju neki od najboljih fudbalera u evropi, svako da ce se najvise ocekivati od Marija Mandzukica, od Ivana Perisica, kao i od Luke Modrica.

Prognoze nekih strucnjaka su veoma optmisticne, a svakako da navijaci ”vatrenih” imaju razloga za optimizam.

Kada je u pitanju domete reprezentacije Hrvatske veoma je nezahvalno govoriti o tome, medjutim svi ocekuju da ce reprezentacija hrvatske proci grupu, a posle toga sve je moguce, svakako je da reprezentacija Hrvatske ima veliki kvalitet, svakako da Hrvatska moze da ostvari veliki uspeh na svetskom prvenstvu, a da li ce tako biti zavisice od Modrica, Mandzukica i ostalih…

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2