Oni su NEZAMENLJIVI ali i NEPONOVLJIVI i zato im se BIVSE ljubavi STALNO vracaju i MOLE za joj JEDNU sansu!

Oni su NEZAMENLJIVI ali i NEPONOVLJIVI i zato im se BIVSE ljubavi STALNO vracaju i MOLE za joj JEDNU sansu!

3 Juna, 2018 4 By Tiger

Ovaj znak horoskopa koji ne samo da su dobri i posteni nego su neponovljivi i nezamenljivi pa im se stare ljubavi konstantnoo vracaju i iznova kucaju na vrata.Rakovi su znak koji je prosto toliko divan da je on neko ko je idealan.

Фотографија корисника Весна Гајић

 

kada se oni rastanu sa partnerom to je sigurno jedan jako vazan razlog jer oni nikada nece napustiti voljenu osobu tek tako. Oni odlaze kada vise ne postoji nikakva sansa da se tu nesto promeni.

Ovaj znak horoskopa se sam snalazi posle raskida, jako je izdrzljiv.I trudi se maksimalno pre nego sto kaze da je necemu kraj.Zato kada raskine duge veze on neko vreme samuje . Jer zeli da prezali i sebe ali i ljubav.

Oni su tada svesni da su je samo uzalud i davali pa se ne treba cuditi zasto i odbijaju svaki pokusaj koji iko od bivsih partnera pokusava da se ponovo problizi.

AFRICKI HOROSKOP PREDVIDJA: Ko je HEROJ, ko je BOG LJUBAVI, a ko je NAJVECA KUKAVICA u celom Zodijaku!

 

 

Jer tek kada se nadju sami , njihovi partneri shvataju koga su imali pored sebe.I tek tada znaju da moraju da se mnogo vise potrude ako zele da ta osoba bude pored njih.

Ali ma sta da urade, oni oprostaj nece dobiti. izuzev ako sam Rak tako ne odluci jer i on po nekada ne gasi svoje osecaje.To se desava toliko retko da je skoro pa nikada.

Ukoliko se ipak odluce da nekoga posle izdaje ili prevare ponovo puste u srce to je osoba koju ce do kraja zivota podsecati na svoje delo i na to sto su uradili. Jer ce ona oprostitit ali ne i zaboraviti.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2